A.H. Riise

A.H. Riise er en meget sød og populær spiritusproducent med et bredt udvalg. Tidligere kunne produkterne klassificeres som rom, men pr. 25. maj 2021 trådte den nye EU-lovgivning i kraft, hvor en rom ikke må indeholde mere end 20 gram produkt til sødning pr. liter. A.H. Riise kalder derfor nu også selv flaskerne for "Superior spirit drink made from premium matured rum".

Viser 23 produkter

Faldende orden
pr. side

Hvem var A.H. Riise?

A.H. Riise er opkaldt efter Albert Heinrich Riise fra Ærø, der oprettede og drev det første apotek på Skt. Thomas i Dansk Vestindien i årene 1838-1878. A.H. Riise var desuden lidt af en entreprenør, der også destillerede rom og bitter på De Vestindiske Øer. A.H. Riise fik stor succes med rommen, som han især eksporterede til Danmark. Riise opnåede flere fornemme titler og blev både Ridder af Dannebrog og Ridder af den svenske Vasaorden. Han endte sine dage på Frederiksberg, hvor han også er stedt til hvile.

Hvor kommer A.H. Riise spirit drinks fra?

Alle A.H. Riise-produkter er blends, der destilleres og lagres i Caribien og Mellemamerika og blendes og tappes på flaske i Flensborg. Mange af udgivelserne i serien er ifølge producenten baseret på en række af A.H. Riises daværende rom-opskrifter. A.H. Riise Spirits er 100 % danskejet og er en af Nordens største spiritusproducenter, der også fremstiller gin, likør og bitter. A.H. Riise har sit hovedkontor i Dragør.

A.H Riises produkter er, hvad man før i tiden ville betegne som ekstra sød rom og sød rom. På grund af det høje sukkerindhold må A.H. Riise dog ikke længere betegnes som rom, så kaldes i stedet "ekstra sød sukkerrørsbaseret spiritus" eller på engelsk "Superior spirit drink made from premium matured rum."

A.H. Riises sortiment hos Rombo

Hos Rombo fører vi produkter fra alle A.H. Riises 4 kollektioner: Ultra Premium Collection, XO Reserve Collection, Royal Danish Navy og XO Rum Cream Liquors. Blandt de mest populære udgivelser er  A.H. Riise Royal Danish Navy og A.H. Riise 1888 Copenhagen Gold Medal der ofte  er at finde på vores top 10 over mest solgte produkter på webshoppen, ligesom vi også fører brandets premium blend A.H. Riise Signature.

 

Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år