A.H. Riise Christmas XO Reserve

375,00  DKK
På lager online og i butik

A.H. Riise Christmas XO Reserve er en rombaseret, begrænset årlig udgivelse med et touch af julens varme krydderier fra A.H. Riise spiritusproducenten. Superior spirit drink made from premium matured rum. 40% - 700 ml. - Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Efter års omhyggelig lagring i udvalgte fade er denne blanding blevet sammensat med subtile noter af velkendte og traditionelle julesmage. Det er simpelthen en ekstra touch af den oprindelige julestemning. A.H. Riise Christmas Limited Edition er en blanding lavet af rom fra de allerbedste destillerier i Vestindien og Centralamerika. Udgangspunktet for A.H. Riise Christmas er XO Reserve udgaven, der har fået en yderligere fadlagring på gamle Pedro Ximinez sherry fade. Med denne blanding vil enhver sæson føles som juletid.

Rommen præsenterer sig med en fortryllende kobberfarve, og ved første duft åbner en symfoni af tropiske aromaer sig. Noter af saftig ananas, moden mango og sødmefyldt honningmelon danser sammen med blød vaniljecreme, og kompleksiteten forstærkes af en undertone af mælkechokolade med sprøde strejf af appelsin og delikat kokos. Ved yderligere udforskning af næsen opstår en behagelig let krydret duft, der tilføjer dybde og dimension til oplevelsen.

Ved smagningen afslører rommen sin fulde karakter, hvor melonsalaten fra næsen flamberer på tungen i en lækker symfoni af smag. Den søde frugt smelter sammen med en fornøjelig let urteagtig undertone, der tilføjer en velafbalanceret kompleksitet. Den lækre kombination af tropiske frugter og subtile krydrede elementer gør denne rom til en sand fornøjelse for ganen.

Efter en fortryllende duft- og smagsoplevelse afsluttes rejsen med en mild og gradvist fremtrædende krydret tone fra fadet. Denne langvarige finish tilføjer en fornemmelse af dybde og varme, hvilket gør denne rom til en mindeværdig og velafbalanceret spiritusoplevelse, der vækker sanserne og efterlader et varigt indtryk.

A. H. Riise Christmas kommer i en juleagtig gaveæske. Superior spirit drink made from premium matured rum. 40% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5712421010708
LandCaribien
ProducentA.H. Riise
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
FarveMørk rom
SødmeskalaEkstra sød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilSpansk
FadtypeBourbon
LagringsklimaKontinentalt
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år