Stauning Høst Double Malt Whisky

395,00  DKK
På lager online og i butik

Stauning Høst Whisky forener det bedste fra dansk rug og byg, lagret på amerikanske egetræsfade med et strejf af portvinsfade, hvilket resulterer i en whisky med en smooth og afbalanceret smagsprofil. Denne kombination har den rette finesse, blødhed, balance og den karakteristiske Stauning-karakter, hvilket giver en ekstraordinært velafbalanceret whisky med bred appel. 40,5% ABV - 70 cl. Mere information herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Stauning Høst Whisky forener det bedste fra dansk rug og byg, lagret på amerikanske egetræsfade med et strejf af portvinsfade. Denne kombination har en rette finesse, blødhed, balance og den karakteristiske Stauning-karakter, hvilket giver en ekstraordinært velafbalanceret whisky med bred appel - både for entusiaster og dem, der begynder deres rejse ind i whiskyens verden, vil nyde denne whisky.

En smooth og afbalanceret smagsprofil med frugtige og delikate noter af vanilje, citrus, honning, karamel, æble og røde bær.

I Staunings sortiment af whisky findes der et bredt udvalg af smagsprofiler og stilarter, herunder krydret rye, robust fadstyrke malt, røget single malt og kompleks mørk whisky til de sene timer. De følte dog, at de manglede en blid og delikat all-round whisky. Så efter adskillige forsøg og blindsmagninger de sig for en kombination af lige dele maltet rye whisky og single malt whisky.

Den kan drikkes både ren eller som et dansk præg i whisky-baserede cocktails. 40,5% ABV - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5744002860327-1
LandDanmark
ProducentStauning
Cl.70 cl.
Alkohol procent40,5%
FadtypeAmerikansk Egetræ, Portvin
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeMalt, Rye
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år