Ron Sostenible 8 år Triple Cask Rom

499,00  DKK
Ikke på lager

Ron Sostenible 8 år Triple Cask Rom er en utrolig velsmagende rom med en perfekt balance mellem sødme og kompleksitet. Den er lavet af friskpresset sukkerrørsjuice, hvilket er usædvanligt for rom lavet i Den Dominikanske Republik. Denne premium rom er blevet lagret i mindst 8 år i bourbonfade, efterfulgt af 5 måneder i tidligere Pedro Ximenes sherryfade og Oloroso sherryfade, hvilket giver en meget karakteristisk fyldig, blød og helt lækker rom, der egner sig til at blive nydt langsomt. 43% - 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Ron Sostenible 8 år Triple Cask Rom er en utrolig velsmagende rom med en perfekt balance mellem sødme og kompleksitet. Den er lavet af friskpresset sukkerrørsjuice, hvilket er usædvanligt for rom lavet i Den Dominikanske Republik. Denne premium rom er blevet lagret i mindst 8 år i bourbonfade, efterfulgt af 5 måneder i tidligere Pedro Ximenes sherryfade og Oloroso sherryfade, hvilket giver en meget karakteristisk fyldig, blød og helt lækker rom, der egner sig til at blive nydt langsomt.

I munden fornemmer man nuancer af figner, dadler og rosiner samt karamel, vanilje, appelsinskal og krydret egetræ.

Ron Sostenible er en bæredygtig romserie lavet af A Clean Spirit, der har betroet produktionen af Ron Sostenible til ekstremt kyndige hænder på et destilleri i Den Dominikanske Republik. Destilleriet har maksimal fokus på en miljømæssig grøn praksis. Alt CO₂ fra gæringsprocessen opsamles i trykbeholdere, som bruges til sodavand. Alt organisk materiale og spildevand fra gæringsprocessen ledes ud på sukkerrørsmarkerne som organisk gødning til nye sukkerrør, og biomassen bruges som brændstof til at destillere alkoholen.

Den færdige rom transporteres fra Den Dominikanske Republik til Europa med sejlskib - helt uden motorkraft. Flaskerne er lavet af omsmeltet genbrugsglas og produceret i Europa for at reducere CO2-udledningen. Etiketten er trykt på bæredygtigt papir, og korken er bæredygtigt produceret uden brug af lim. 43% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5744000820071
LandDen Dominikanske Republik
ProducentA Clean Spirit
Cl.70 cl.
Alkohol procent43%
Alder8 år
FarveMørk rom
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilFransk
FadtypeBourbon, Oloroso Sherry, Pedro Ximénez
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år