Abuelo Centuria Reserva de la Familia Solera Rum 30 år

999,00  DKK
På lager online og i butik

Ron Abuelo Centuria Reserva de la Familia er en 30 års rom fra Panama. Rommen er i den søde, spanske stil og har begejstret romkendere verden over –  blandt andet er den blevet kåret til verdens bedste nye rom i 2011. 40% - 70 cl. Se yderligere detaljer om Ron Abuelo Centuria Reserva de la Familia rom nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

For tilhængerne af den søde rom-stil er der en god grund til at Ron Abuelo Centuria Reserva de Familia er kåret som Bedste Nye rom ved Golden Rum Barrel Awards Oktober 2011 i London. Ron Abuelo Centuria har også opnået 95/100 points på Romhatten.dk - se deres bedømmelse her: http://www.romhatten.dk/Abuelo_Centuria_Reserva_de_la_Familia.php.

Smagsnoter for Ron Abuelo Centuria Reserva de la Familia. Næse: tyk, klæbrig, sirupsagtig næse med røgede noter af melasse og sort sirup. Vanille og tønde char, et strejf af fedtet espresso bønne og en smuk notat af cedertræ. Det udvikler sig til antydninger af asfalt på en varm dag i sommer, gamle reb og æble drysset med mørk, brun sukker. Smag: Sød og afrundet, intenst frugtrig som æblestrudel med blød, saftig sultanas, muskatnød og kanel. Smeltede vanille-is, ristet brioche med Demerara sukker, karamel æbler og bare et strejf af røg. Hele pakken er ikke ulig brød og smør budding. Finish: Middellang finish med svesker og valnød. Antydninger af kardemomme på halen. Det føles næsten også som en rigtig Pedro Ximinez sherry eftersmag.

Specifikationer
Varenummer7451101210158
LandPanama
ProducentAbuelo
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
Alder30 år
SolerametodikJa
FarveMørk rom og sukkerrørsspiritus
SødmeskalaMellemsød
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilSpansk
FadtypeBourbon
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år