Passoã Likør

129,00  DKK
På lager online og i butik

Passoã er verdens førende passionsfrugtlikør og blev berømt for at være en vigtig ingrediens af Douglas Ankrah, da han skabte sin populære PornStar Martini i 2002. Passoa er en balanceret kombination af passionsfrugt og grapefrugt, hvor syren tilføjer en dimension til den let sirupagtige tekstur, mens noter af kirsebær og honning-sød citrus komplimenterer smagsoplevelsen. 17% - 70 cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Passoã er verdens førende passionsfrugtlikør og blev berømt for at være en vigtig ingrediens af Douglas Ankrah, da han skabte sin populære PornStar Martini i 2002. Passoã kan tilføre en passionsfrugt-twist og en attraktiv rød farve til enhver cocktail.

Passoãs karakteristiske matsorte flaske har et flot tropisk motiv af palmetræer, der antyder dens tropisk frugtige søde smag.

Med en lav alkoholprocent er Passoã også et fremragende valg med lav alkohol, når den serveres i enkle blandinger som Passoã & Tonic.

Udseendet af Passoã er uklart og livligt lyserødt, med en carmine rød nuance. Duften er karakteriseret ved en blanding af duftende passionsfrugt bolscher, børnevenlig medicin og aromaen af grapefrugtskal. Smagen er let sirupagtig og honningagtig, hvor sødmen balanceres perfekt af citronsyre. Det minder om kogt passionsfrugt, sprød grapefrugt og en antydning af kirsebær. Eftersmagen er domineret af passionsfrugt og grapefrugtskal med en vedvarende citronsyre. 17% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3035540001740
LandFrankrig
ProducentPassoã
Cl.70 cl.
Alkohol procent17%
TypeLikør
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år