Macbeth Seyton - Ardmore 12 YO Whisky

895,00  DKK
På lager online og i butik

Macbeth Seyton er en af ti whiskyer valgt til at portrættere Macbeths Husholdning i første akt af Macbeth-samlingen inspireret af det skotske skuespil. Illustrationen blev skabt af den anerkendte illustrator, Sir Quentin Blake. Det er en 12-årig single malt whisky fra Ardmore destilleriet, der ligger i det skotske højland. 52,5% – 70cl. Se mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

SEYTON:
What’s your gracious pleasure?

MACBETH AKT V, SC.3, LN.30 WILLIAM SHAKESPEARE

Macbeth Seyton er en af ti whiskyer valgt til at portrættere Macbeths Husholdning i første akt af Macbeth-samlingen inspireret af det skotske skuespil. Illustrationen blev skabt af den anerkendte illustrator, Sir Quentin Blake. Det er en 12-årig single malt whisky fra Ardmore destilleriet, der ligger i det skotske højland.

Ardmore, usædvanligt for et Highland-destilleri, skaber konsekvent en fremragende tørvet whisky, men den har ofte levet i skyggen som en single malt. Denne perle kommer frem på scenen som en del af Husholdningen: Seyton, Macbeths loyale våbensmed, bliver skildret som en frisk, urteagtig single malt fra Ardmore. Modning i fade fra dens intenst røgede Islay-fætter, nærmere bestemt Ex-Laphroaig amerikanske egetræsfade, giver et ekstra lag af røgfyldthed til denne karakteristisk mineralske blanding. Forvent fyrrenåle, træagtige urter og en vedvarende note af chokolademint.

Begrænset udgivelse på 3200 flasker. 52,5% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5060880923009
LandSkotland
ProducentArdmore, Elixir Distillers, Livingstone
Cl.70 cl.
Alkohol procent52,5%
Alder12 år
FadtypeAmerikansk egetræ, Whisky
WhiskyregionHighland
Peat / TørverøgLav
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år