Foursquare

Foursquare Rum Distillery er et hæderkronet og miljøvenligt destilleri med legendariske Richard Seale i spidsen. Foursquare rom er naturlig og kompleks rom fra Barbados med store traditioner og uden tilsætning af hverken sukker eller farve. I Foursquare rom-serien finder du bl.a. Doorly's produkterne, R.L. Seale's 10 år og en række nyere Foursquare "limited edition" aftapninger.

Viser 14 produkter

Faldende orden
pr. side

Richard Seales rom

Foursquare Rum Destillery blev grundlagt i St. Philip på Barbados i 1920 og er et familieforetagende på 4. generation, der drives af Master Distiller Richard Seale. Seale har en stor stjerne i romverdenen og blev i 2016 kåret som Rum Producer of the Year ved den prestigefyldte ISWC-konkurrence. Foursquares produkter har også vundet et hav af medaljer for deres høje kvalitet, og Seale er stor fortaler for naturlig rom, hvor der hverken er pyntet på farve, sukkerindhold eller alder. Således er det altid den yngste rom i et Foursquare blend, der angives som alder på etiketten.

Destillering og lagring af Foursquare rom

Foursquares rom er baseret på melasse, og selvom destilleriet er omgivet af sukkerrør er meget af den melasse, der bruges i romproduktionen importeret fra Guyana. Til fermentering bruger Foursquare standard tørgær importeret fra Sydafrika og efter fermentering destilleres rommen på enten pot still eller column still. Efter destillering lagres rommen først på ståltanke og som noget særligt blandes destillaterne færdig, inden den lægges på fad. Foursquare lagrer primært deres rom på tidligere Jack Daniels bourbonfade, men også eksempelvis portvins- og madeirafade. Et godt eksempel på det er den 14-årige, tropisk lagrede Foursquare Redoutable i destilleriets Exceptional Casks-serie, der har modnet på hhv. tidligere bourbon- og madeirafade.

Udover de førnævnte serier producerer Foursquare desuden rom til The Real McCoy og Rum 66.

Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år