Worthy Park Single Estate 12 års Rom

799,00  DKK
På lager online og i butik

Worthy Park Single Estate 12 års Rom er destilleret i en 100% kobber Pot still. Rommen er derefter tropisk lagret i 12 år i tidligere brugte American White Oak ex-bourbon fade. Indledende duftnoter af banan og eg med saltlage, oliven, citrus, vanilje og en røget kombination af tobak og læder understreget med en mild sød note. Den milde sødme fortsætter i smagen sammen med honning, banan, citrus, karamel og eg. En lang finish med noter af læder og tobak. 50% – 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Worthy Park Single Estate 12 års Rom er 100%  destilleret i en kobber Pot still. Rommen er derefter tropisk lagret i 12 år på tidligere brugte American White Oak Ex-Bourbon fade. Den er aftappet ved 50 % ABV. Worthy Park Single Estate 12 års Rom er ikke-kølefiltreret, og du vil ikke finde sukker eller andre tilsætningsstoffer i flasken.

Forestil dig at stå 1.200 fod over havets overflade, med udsigt over mere end 9.000 hektar frodig løv, en blanding af sukkerrørsmarker og naturlige skove. Betagende dale forener de bølgende bjergkæder, der står vagt over stilke af sukkerrør, der svajer i den kølige bjergbrise. Dette er Worthy Park Estate. Deres sukkerfabrik har produceret sukker og melasse med uformindsket styrke siden 1720; og denne selvsamme melasse bruges til destillation af al deres rom.

Indledende duftnoter af banan og eg med saltlage, oliven, citrus, vanilje og en røget kombination af tobak og læder understreget med en mild sød note. Den milde sødme fortsætter i smagen sammen med honning, banan, citrus, karamel og eg. En lang finish med noter af læder og tobak. 50% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer0894108002161
LandJamaica
ProducentWorthy Park
Cl.70 cl.
Alkohol procent50%
Alder12 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år