Worthy Park Special Cask Series Calvados Rom

899,00  DKK
På lager online og i butik

Worthy Park Special Cask Series Calvados er en 10-årig rom destilleret i en 100% kobber pot Still. Først er den lagret i et Ex-Bourbon-fad derefter har fået en anden omgang modning på et Ex-Calvados-fad. Calvados-fadets præg er klart i duften og kombineret med Worthy Park-noter minder om tropisk frugt og blomsterdufte. Der er også nuancer af karamel, vanilje, kanel og en let røg. Smagen bringer en afdæmpet sødme, komplekse frugtaromaer og en menthol-efterklang med hints af karamel og mørk chokolade. 45% – 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Worthy Park Special Cask Series Calvados er en 10-årig rom destilleret i en 100% kobber pot Still. Først er den lagret i et Ex-Bourbon-fad derefter har fået en anden omgang modning på et Ex-Calvados-fad.

Forestil dig at stå 1200 fod over havets overflade, med udsigt over mere end 9.000 hektar frodig løv, en blanding af sukkerrørsmarker og naturlige skove. Betagende dale forenes de bølgende bjergkæder, der står vagt over stilke af sukkerrør, der svajer i den kølige bjergbrise. Dette er Worthy Park Estate. Deres sukkerfabrik har produceret sukker og melasse med uformindsket styrke siden 1720; og denne selvsamme melasse bruges til destillation af al deres rom.

Calvados-fadenes indflydelse er øjeblikkelig på næsen. Dette kombineret med traditionelle Worthy Park-noter minder om en frugtkurv; tropiske frugtsmage af banan og sapodilla blandet med æbler og blomsternoter. Sød karamel, lidt vanilje og kanel er afrundet med en subtil røgethed er også til stede i duften. Når man smager, bliver man mødt med en mere afdæmpet sødme med en indviklet blanding af de frugtsmage, der kommer igennem. En næsten menthol-agtig afkøling, der bliver hængende i finishen, kombineret med svage strejf af karamel og mørk chokolade.

Det er en begrænset aftapning, så få fat i en, mens du kan! Du finder intet sukker eller andre tilsætningsstoffer i flasken, kun ren jamaicansk rom. 45% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer0894108002147
LandJamaica
ProducentWorthy Park
Cl.70 cl.
Alkohol procent45%
Alder10 år
SolerametodikNej
FarveMørk rom og sukkerrørsspiritus
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon, Calvados
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år