Wolfburn 10 Year Old Single Malt Whisky

599,00 DKK
På lager online og i butik

Wolfburn 10 Year Old Single Malt Whisky er fuldt modnet i håndplukkede Oloroso sherryfade. På næsen smelter blød sherry-sødme sammen med figner og rosiner, men det er på ganen, hvor den sande smagsdybde skinner igennem. Modige chokolade- og mørke frugtsmag dominerer, med undertoner af karamel og vanilje, alle ledsaget af blide antydninger af muskatnød og røg fra eg. Silkeagtige garvesyrer sikrer en smukt tekstureret afslutning. 46% – 70 cl. se mere information nedenfor...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Wolfburn 10 Year Old Single Malt Whisky markerer en betydelig milepæl i Wolfburn-destilleriets historie: det er deres første udgivelse nogensinde med aldersangivelse. Den er fuldt modnet i håndplukkede Oloroso sherryfade. Et helt årti i spansk sherryfadene har resulteret i en dejlig sød og overdådig whisky - et passende testamente til dygtigheden, dedikationen og tålmodigheden hos Wolfburns destillatører.

Wolfburn er det nordligste destilleri på det skotske hovedland. Her bliver whisky til på samme måde, som det altid er foregået: ved håndkraft, med de bedste ingredienser og helt uden hastværk. William Smith grundlagde destilleriet i 1821 i udkanten af Thurso og kaldte det Wolfburn efter vandløbet, som det ligger op ad. 

På næsen smelter blød sherry-sødme sammen med figner og rosiner, men det er på ganen, hvor den sande smagsdybde skinner igennem. Modige chokolade- og mørke frugtsmag dominerer, med undertoner af karamel og vanilje, alle ledsaget af blide antydninger af muskatnød og røg fra eg. Silkeagtige garvesyrer sikrer en smukt tekstureret afslutning.

Whiskyen er tappet ved 46% ABV og flasken indeholder 70 cl.

Specifikationer
Varenummer0634158997464
LandSkotland
ProducentWolfburn
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
Alder10 år
FadtypeOloroso Sherry
WhiskyregionHighland
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år