Wilson & Morgan Glenlossie 15 års Single Malt Whisky

995,00  DKK
På lager online og i butik

Wilson & Morgan Glenlossie 15 YO er rig, sej, men også krydret og træagtig, dette er en meget unik single malt fra et destilleri i Speyside, hvis udgivelser kan være svære at finde. Den er beriget af en afslutning på 16 måneder i et tidligere Pedro Ximenez-fad, og allerede fra den dybe mahognifarve er det åbenlyst, at egen havde stor indflydelse på denne aftapning. 52,1% - 70 cl. Yderligere information herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Den uafhængige whisky-aftapper Wilson & Morgan har siden 1992 introduceret et godt udvalg af sjælden Single Malt Scotch Whisky. Fadene opbevares mange forskellige steder i verden, og i mange tilfælde modnes de yderligere i specielle fade fra portvin, rom eller marsalavin i Italien. Alle whiskyerne er personligt selekteret af Fabio Rossi, der udvælger dem efter en simpel regel: "stol på din gane og dit instinkt".

Wilson & Morgan Glenlossie 15 YO er rig, sej, men også krydret og træagtig, dette er en meget unik single malt fra et destilleri i Speyside, hvis udgivelser kan være svære at finde. Den er beriget af en afslutning på 16 måneder i et tidligere Pedro Ximenez-fad. Allerede fra den dybe mahognifarve er det åbenlyst, at egen havde stor indflydelse på denne aftapning.

I næsen er den ret sød, men også aromatisk med noter af rosiner, tørrede blommer, men også kamfer og gammelt møbeltræ. Der er også en behageligt bitter antydning af kakao og kaffe. I ved første smag er de indledende noter præget af tanniner og træagtige. Der er tydelige men ikke skarpe toner af dybt ristet kaffe, med et strejf af kinin. Den forbliver derefter mørk, med noter af urtelikør og ristet brød, men langsomt (især med vand) trænger den underliggende fløjsbløde sødme igennem: Rosiner, cola, toffee og chokolade. Til sidst mærkes den betydelige tilstedeværelse af tanniner igen med en eksplosion af peber.

Der er blot tappet 207 flasker af Wilson & Morgan Glenlossie 15 YO. 52,1% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer8057760350915
LandSkotland
ProducentGlenlossie, Wilson & Morgan
Cl.70 cl.
Alkohol procent52,1%
Alder15 år
FadtypeBourbon, Pedro Ximénez
WhiskyregionSpeyside
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år