Wilson & Morgan 2015 Caol Ila Single Malt Whisky

675,00  DKK
På lager online og i butik

Wilson & Morgan 2015 Caol Ila er resultatet efter en indledende modning på Refill Hogshead og en 12 måneders afslutning i et meget aktivt fad af Virgin Oak, hvilket har skabt noget unikt: ingen smørbløde, fløjsagtige toner, der skjuler tørv... men derimod en meget robust aromatisk rygrad, der forstærker Islay-karakteren! 57,1% - 70 cl. Yderligere information herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Den uafhængige whisky-aftapper Wilson & Morgan har siden 1992 introduceret et godt udvalg af sjælden Single Malt Scotch Whisky. Fadene opbevares mange forskellige steder i verden, og i mange tilfælde modnes de yderligere i specielle fade fra portvin, rom eller marsalavin i Italien. Alle whiskyerne er personligt selekteret af Fabio Rossi, der udvælger dem efter en simpel regel: "stol på din gane og dit instinkt".

Wilson & Morgan 2015 Caol Ila er resultatet efter en indledende modning på Refill Hogshead og en 12 måneders afslutning i et meget aktivt fad af Virgin Oak, hvilket har skabt noget unikt: ingen smørbløde, fløjsagtige toner, der skjuler tørv... men derimod en meget robust aromatisk rygrad, der forstærker Islay-karakteren! 

Ved næsen er de medicinske noter af jod stærkere end nogensinde: Dristig, rustik, tjæret og jordagtig. Der er en let sur note af balsamicoeddike og et strejf af gammelt egetræ. Den lugter næsten vinagtigt, selvom det ikke er modnet i vinfade. Ved ganen er den kraftig og stormfuld. En eksplosion af sort peber, tørv, lakridsrod og grantræsbål. Ingen tydelig sødme og tanninerne arbejder sammen med tørven for at skrue røgen op til elleve! En muskuløs, højlydt og ukontrolleret Islay-malt!

Der er blot tappet 2.383 flasker af denne whisky. 57,1% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer8057760350366
LandSkotland
ProducentCaol Ila, Wilson & Morgan
Cl.70 cl.
Alkohol procent57,1%
Alder8 år
FadtypeRefill Hogsheads, Virgin Oak
WhiskyregionIslay
Peat / TørverøgHøj
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år