Wilson & Morgan 2011 Speybridge Single Malt Whisky

735,00  DKK
På lager online og i butik

Wilson & Morgan 2011 Speybridge er en tør, frisk og opkvikkende single malt fra et anerkendt destilleri i Speyside, som vi dog ikke kan afsløre, med en vinagtig karakter forstærket af en afslutning på 14 måneder i tidligere Oloroso-fade. Der er blot tappet 776 flasker af Wilson & Morgan 2011 Speybridge. 57,1% - 70 cl. Yderligere information herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Den uafhængige whisky-aftapper Wilson & Morgan har siden 1992 introduceret et godt udvalg af sjælden Single Malt Scotch Whisky. Fadene opbevares mange forskellige steder i verden, og i mange tilfælde modnes de yderligere i specielle fade fra portvin, rom eller marsalavin i Italien. Alle whiskyerne er personligt selekteret af Fabio Rossi, der udvælger dem efter en simpel regel: "stol på din gane og dit instinkt".

Wilson & Morgan 2011 Speybridge er en tør, frisk og opkvikkende single malt fra et anerkendt destilleri i Speyside, som vi dog ikke kan afsløre, med en vinagtig karakter forstærket af en afslutning på 14 måneder i tidligere Oloroso-fade. 

Den første duft domineres straks af sherryen: Meget tør, stram og garvet, men også med antydninger af aperitif-bitterhed, appelsinskal og ristede kastanjer. Den åbner op ved ganen og afslører yderligere lag af kompleksitet, især med hjælp fra en dråbe vand: Ud over den intense Oloroso-karakter finder vi korn, mel, bitter kakao, en smule tamarind. Den har en dæmpet honningsødme i baggrunden, men hovedtrækket er tørt og nøddeagtigt. Sødmen træder frem i finalen sammen med en meget kraftig eksplosion af krydderier og tanniner.

Der er blot tappet 776 flasker af Wilson & Morgan 2011 Speybridge. 57,1% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer8057760350434
LandSkotland
ProducentWilson & Morgan
Cl.70 cl.
Alkohol procent57,1%
Alder12 år
FadtypeEuropæisk Egetræ, Oloroso Sherry
WhiskyregionSpeyside
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år