Virtuel Esclavo romsmagning med 1423 den 5. juni og 12. juni kl. 20.00

320,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Den 5. juni og 12. juni vil der blive afholdt en sjælden, eksklusiv og virtuel Ron Esclavo smagning, hvor der er mulighed for at prøve hele den nye Esclavo serie inklusive den kommende Esclavo Gran Reserva Overproof 57,5%, som endnu ikke er frigivet. Som en ekstra overraskelse vil smagningen også byde på en Cask Sample i fadstyrke (ca. 65% abv) af den kommende Esclavo XO Box Whisky Finish (High Coast). Det er aldrig gjort tidligere, at der medbringes Esclavo fadprøver til en smagning, så dette er virkelig en unik mulighed for alle Esclavo fans. Derudover vil der også være mulighed for at smage den gamle Esclavo XO & XO Cask, så man har et sammenligningsgrundlag med de nye Esclavo aftapninger. Alt i alt skal vi smage 8 forskellige Esclavo rom (se smagsprogram herunder). Smagningen bliver præsenteret på engelsk af 1423 Noble Spirits’ partner, Per Ädel, sammen med 1423’s Nordic Export Manager, Gregers Nielsen. Smagningen afholdes via live stream både fredag den 5. juni og fredag den 12. juni kl. 20:00 fra Facebook gruppen ”Scandinavian Rum Academy” via dette link. Sidste frist for tilmelding til den 5. juni er den 29. maj kl. 12.00. Sidste frist for tilmelding til den 12. juni er den 4. juni kl. 12.00. Bemærk: købte billetter til smagningen kan ikke refunderes. Bemærk også: pengene vil blive trukket med det samme, men smagepakken vil først blive afsendt fra den 27. maj, når de er klar. Mere information og smagsprogram herunder ...

Yderligere information

Produktbeskrivelse

Den 5. juni og 12. juni vil der blive afholdt en sjælden, eksklusiv og virtuel Ron Esclavo smagning, hvor der er mulighed for at prøve hele den nye Esclavo serie inklusive den kommende Esclavo Gran Reserva Overproof 57,5%, som endnu ikke er frigivet. Som en ekstra overraskelse vil smagningen også byde på en Cask Sample i fadstyrke (ca. 65% abv) af den kommende Esclavo XO Box Whisky Finish (High Coast). Det er aldrig gjort tidligere, at der medbringes Esclavo fadprøver til en smagning, så dette er virkelig en unik mulighed for alle Esclavo fans. Derudover vil der også være mulighed for at smage den gamle Esclavo XO & XO Cask, så man har et sammenligningsgrundlag med de nye Esclavo aftapninger. Alt i alt skal vi smage 8 forskellige Esclavo rom:

1              Esclavo Gran Reserva 5 yr

2              Esclavo Gran Reserva Overproof 57,5%

3              Esclavo 12

4              Esclavo XO

5              Esclavo XO Cask

6              Cask sample: Esclavo XO - Box Whisky Finish 65%

7              Ron Esclavo XO (den gamle)

8              Ron Esclavo XO Cask (den gamle)

Grundet smagningens unikke natur, vil der kun blive produceret 100 sample kits og alle er udelukkende solgt hos Rombo. Smagningen bliver præsenteret på engelsk af 1423 Noble Spirits’ partner, Per Ädel, sammen med 1423’s Nordic Export Manager, Gregers Nielsen. Smagningen afholdes via live stream både fredag den 5. juni og fredag den 12. juni kl. 20:00 fra Facebook gruppen ”Scandinavian Rum Academy” via dette link. Dermed kam sample kittet benyttes til begge smagninger, eller du kan selv vælge, hvilken af de 2 fredage der passer dig bedst. Det koster 320 kr. + fragt at deltage, og du vil få din smagekasse sendt, medmindre du angiver som kommentar til os, at du ønsker at afhente i vores butik. Sidste frist for tilmelding til den 5. juni er den 29. maj kl. 12.00. Sidste frist for tilmelding til den 12. juni er den 4. juni kl. 12.00. Bemærk: købte billetter til smagningen kan ikke refunderes. Bemærk også: pengene vil blive trukket med det samme, men smagepakken vil først blive afsendt fra den 27. maj, når de er klar.

Varenummer10397