Min egen rom 12 - Venezuelansk 5 års rom på Virgin Oak-fad

24.250,00  DKK
På lager online og i butik

Køb din helt egen Venezuelanske 5 års rom, som skal fortsætte sin lagring på et 50 liters Virgin Oak-fad. Da rommen allerede er forhåndslagret i 5 år og vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 50 liters Virgin Oak-fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig allerede efter 6-12 måneder. Bemærk: Dette er første af i alt to rater. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Køb din helt egen Venezuelanske 5 års rom, som skal fortsætte sin lagring på et 50 liters Virgin Oak-fad. Da rommen allerede er forhåndslagret i 5 år og vil blive lagt over på et lille "effektivt" first-fill 50 liters Virgin Oak-fad, som meget hurtigt vil interagere med væsken, så vil rommen formodentlig være klar til blive tappet på flaske til dig allerede efter 6-12 måneder. Det kan du beslutte - evt. i samråd med os - efter at have smagt en fadprøve undervejs.

Venezuelansk rom er kendt for sin rige og balancerede smag, der trækker på landets klima og traditioner. Dens smagsprofil byder på en sød undertone af karamel og honning, akkompagneret af tropiske frugtnuancer og varme krydderier som kanel. Her kan du altså bygge videre på en blød rom med en harmonisk og varm eftersmag, der afspejler Venezuelas dedikation til kvalitet.

Når rom lagres i friske egetræsfade, kendt som Virgin Oak-fade, skaber det en markant påvirkning på dens smagsprofil og farve. Sådanne fade fremhæver en intens træagtig karakter i rommen, beriget med noter af egetræ og cedertræ. Samtidig fremkommer smagsnuancer af vanilje og karamel, resultatet af egetræets naturlige forbindelser. Rommen kan også antage krydrede undertoner, som sort peber og kanel. Derudover bidrager fadet med tanniner, som giver en tørrere mundfølelse og balancerer rommens sødme. Denne lagringsmetode giver også rommen en dybere farve.

Hvis du f.eks vælger at tappe rommen ved 46% og i 50 cl, så vurderer vi, at der vil blive ca. 115 flasker. Antallet af flasker vil naturligvis ændre sig, hvis du vælger en alkohol-% og 70 cl flasker i stedet.

Bemærk, at de 24.250 kr. er første rate af i alt 2 rater, og at den anden rate på estimerede 10.676 kr. skal betales, når lagringen er overstået, og når der skal tappes på flaske. De 10.676 kr. kan variere afhængigt af fordampning i fadet, dit valg af flaskestørrelse og dit valg af den endelige alkohol-% (f.eks. 40%, 46% eller 60%). Alt dette kan du læse mere om via dette link.

Specifikationer
Varenummer10910
LandVenezuela
FadtypeVirgin Oak
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år