Velier Rhum Rhum PMG 56°

549,00  DKK
På lager online og i butik

Velier Rhum Rhum PMG 56° er en ren Single Rhum Agricole lavet fra en gammel sukkerrørsvariant, Rouge B47.259, som næsten er forsvundet fra Antillerne. Efter destillation begynder en lang hvileperiode i ståltanke, som varer op til et år, hvor alkoholindholdet gradvist sænkes. Rhum Rhum PMG 56 tappes med en alkoholprocent på 56% – 70 cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

 

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Velier Rhum Rhum PMG 56° er en ren Single Rhum Agricole lavet fra en gammel sukkerrørsvariant, Rouge B47.259, som næsten er forsvundet fra Antillerne. Når sukkerrøret har opnået den perfekte modenhed, bliver de skåret i hånden med de traditionelle "coutelas" og transporteret til destilleriet på "cabrouet", trukket af okser. Den nyligt pressede saft fortyndes ikke, som det normalt sker i produktionen af rhum agricole. Herefter undergår den en lang fermenteringe på 5/6 dage ved kontrolleret temperatur, hvilket går forud for dobbeltdestillation i kobber pot stills, alt sammen under tilsyn af den store mesterdestillatør Gianni Vittorio Capovilla. Efter destillation begynder en lang hvileperiode i ståltanke, som varer op til et år, hvor alkoholindholdet gradvist sænkes. Rhum Rhum PMG 56 tappes med en alkoholprocent på 56°.

Rhum Rhum Pmg 56° drikkes rent eller i C-Punch, en udgave af Ti' Punch lavet af Vittorio Capovilla. Opskriften består af en dosis Rhum Rhum 56°, et tyndt stykke limeskal - de ugraftede citron vert fra Marie Galante eller Haiti er perfekte - og nogle isterninger - der er ikke behov for at tilføje sukker.

Historien bag Veliers Rhum Rhum begynder i 2000'erne, da Luca Gargano realiserer en drøm, han havde næret i mange år, nemlig at producere en stor rom. Projektet begynder på øen Marie Galante, med pot stills designet af mesterdestillatøren Gianni Vittorio Capovilla, og fremstillet i de tyske værksteder hos Müller.

De bearbejder den jomfruelige saft fra sukkerrør dyrket på øens jord, som anses for at være noget af det bedste terroir til romproduktion. Det første destillationsapparat bliver installeret på Bielle destilleriet i 2005, og det andet i 2007. Det er to Müller vandbadsdestillationsapparater med en kapacitet på 300 og 1200 liter. Den friske, ufortyndede sukkerrørsaft fermenterer langsomt i rustfri ståltanke. 

Rhum Rhum tager alle produktionsvariablerne til det højeste niveau, i en uendelig række af undersøgelser og eksperimenter. 56% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer8033219564720
LandGuadeloupe
ProducentVelier
Cl.70 cl.
Alkohol procent56%
FarveLys
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilFransk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år