Velier Providence 2020 3 års Rom

999,00  DKK
På lager online og i butik

Providence 3 Years Old 2020 er den nyeste udgave af Providence lavet på Distillerie de Port-au-Prince i Haiti. Det er en årgang 2020 lagret 3 år på fade, der har indeholdt rom fra selvsamme destilleri. 52%­ – 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Providence 3 Years Old 2020 er den nyeste udgave af Providence lavet Distillerie de Port-au-Prince i Haiti. Det er en årgang 2020 lagret 3 år på fade, der har indeholdt rom fra selvsamme destilleri. 

Providence 3 Years Old 2020 er den anden portion af lagret rom fra destilleriet i Port-au-Prince. Den krystallinske sukkerrør, der anvendes til Providence-rom, kommer fra Michel Sajous i Saint-Michel-de-l'Attalaye, 150 kilometer mod nord for Haitis hovedstad.

Gæringen finder sted med naturlige gærstammer, hvilket tillader udviklingen af stor aromatisk kompleksitet. Den væske, der opnås efter gæringen, destilleres i et vandbad i en diskontinuerlig kobber-pot-still, bygget af Müller i samarbejde med Vittorio Capovilla. Under den første destillation kommer destillatet ud mellem 25 og 30 procent alkohol. Efter den anden destillation ligger rommen mellem 72 og 78 procent alkohol.

Providence 3 Years Old 2020 har en let gylden farve, der skaber en indbydende velkomst. Duften afslører en ret kompleks og spændende karakter med noter af limeskal, banan, lak og krydderurter, der blander sig harmonisk. Ved smagningen præsenterer det sig som en tør og frisk oplevelse med tydelige toner af honning, hvid chokolade, vanilje og delikate blomsternoter.

Som med den første udgave af Providence udføres hver fase manuelt på traditionel vis. Ingen produktionsfase er mekaniseret.

Specifikationer
Varenummer3700597363386
LandHaiti
ProducentDistillerie de Port-au-Prince, Velier
Cl.70 cl.
Alkohol procent52%
Alder3 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilEngelsk, Fransk
FadtypeRom
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år