Velier Papalin Jamaica 7 Years Old Navy Proof Rom

999,00  DKK
På lager online og i butik

Velier Papalin Jamaica 7 Years Old Navy Proof Rom er ideel til at introducere stilen af jamaicanske rom. Den er afbalanceret, lettilgængelig og afrundet, uanset om den nydes ren, på is eller i drinks. Papalin Jamaica 7 Years Old Navy Proof er en begrænset version, reduceret til 57,18% ABV i hyldest til den historiske styrke af de blends, der blev lavet til den Kongelige Britiske Flåde. Dette blend er lavet med rom fra destillerierne Hampden Estate og Worthy Park, begge med en ældningsperiode på mindst 7 år. 57,18 % – 70 cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Velier Papalin Jamaica 7 Years Old Navy Proof Rom er ideel til at introducere stilen af jamaicanske rom. Den er afbalanceret, lettilgængelig og afrundet, uanset om den nydes ren, på is eller i drinks. Papalin Jamaica 7 Years Old Navy Proof er en begrænset version, reduceret til 57,18% ABV i hyldest til den historiske styrke af de blends, der blev lavet til den Kongelige Britiske Flåde.

Papalin er et projekt, skabt og personligt håndteret af Veliers CEO, Luca Gargano, dedikeret udelukkende til romblends. De blandede rom (blends fra forskellige pot stills) er fuldt ud blevet lagret i de respektive destilleriers egne lagerhuse. Dette blend er lavet med rom fra destillerierne Hampden Estate og Worthy Park, begge med en ældningsperiode på mindst 7 år.

Når du dufter til den, mødes du af en livlig, men samtidig elegant aroma. Der er empyreumatiske noter kombineret med vanilje, kandiserede citrusfrugter, muskatnød, kaffe og kamille. På ganen er smagen fyldig og kraftfuld, hvor noter af rørsukker, saltet smørkaramel, pære, geranium og vegetabilske toner dominerer. Eftersmagen er lang og intens, præget af mælkebøtte, citron, vanilje, mentol, mineraler og kakao.

Ideen til Papalin opstod fra et ønske om at vende tilbage til rommens historie i slutningen af 1800-tallet, da jamaicanske handlende begyndte at lave blends uden at angive, hvilken destilleri rommen kom fra. I Myers' og John Wray Nephews tid blev oprindelsesdestilleriet og procenterne af den anvendte rom aldrig angivet på blended rum-etiketterne, og faktisk var formelen en omhyggeligt bevogtet hemmelighed. Tropiske blends forsvandt gradvist fra 1970'erne, da destillerier begyndte at sælge deres egne produkter. Papalin ønsker derfor at genoptage denne gamle tradition. Målet er at kombinere rom fra en enkelt ø, der er blevet fuldstændigt produceret og lagret på destillerierne. 57,18 % – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3700597356722
LandJamaica
ProducentPapalin, Velier
Cl.70 cl.
Alkohol procent57,18%
Alder7 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseMelasse
RomstilEngelsk
FadtypeAmerikansk egetræ
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år