Velier Papalin 6 Years Old Haiti Ex-Sherry Cask

899,00  DKK
På lager online og i butik

Velier Papalin 6 Years Old Haiti ex Sherry er et blend af i alt 7 forskellige fade med rom fra 3 forskellige destillerier: Sajous, Vaval og Casimir. Rommen er tropisk lagret i 6 år på Oloroso-sherryfade fra den meget fine bodega, Lustau, og tappet ved en fadstyrke på 54,1%. 70 cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Velier Papalin 6 Years Old Haiti ex Sherry er et blend af i alt 7 forskellige fade med rom fra 3 forskellige destillerier: Sajous, Vaval og Casimir. Rommen er tropisk lagret i 6 år på Oloroso-sherryfade fra den meget fine bodega, Lustau, og tappet ved en fadstyrke på 54,1%.

Velier Papalin 6 Years Old Haiti ex Sherry præsenterer sig med en flot ravfarve. Duftoplevelsen indfanger krydrede nuancer af mørk chokolade, rancio, valnød og ædeltræ. Ved smagningen udfolder det sig som en stor og kompleks oplevelse, hvor noter af ingefær, chokolade, karry, safran og muskatnød forenes.

Papalin er et projekt dedikeret til blanding skabt af Veliers CEO, Luca Gargano. Konceptet er at skabe blandinger, som de gjorde for hundrede år siden, men med rom, der er 100 procent lagret på destillerier i Caribien og dermed undergår en tropisk lagring. I stedet for at tage rommen med tilbage til Europa og skabe blandingerne der, skaber Velier Med Papalin i stedet blandingerne i det tropiske klima. 54,1% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3700597363393
LandHaiti
ProducentCasimir, Sajous, Vaval, Velier
Cl.70 cl.
Alkohol procent54,1%
Alder6 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilFransk
FadtypeSherry
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år