Velier Papalin Réunion 10 års Rom

899,00  DKK
Ikke på lager

Velier Papalin 10 Years Old Réunion er en blanding af 4 rom fra Réunion: En traditionel melasse-rom på 10 år, en Grand Arome-rom på 11 år, en traditionel melasse-rom på 12 år og en traditionel melasse-rom på 15 år, alle fuldt lagret på deres respektive destillerier. BEMÆRK: Max. 1 stk. pr. kunde. 50% - 70 cl. Se mere information nedenfor …

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Velier Papalin 10 Years Old Réunion er en blanding af 4 rom fra Réunion: En traditionel melasse-rom på 10 år, en Grand Arome-rom på 11 år, en traditionel melasse-rom på 12 år og en traditionel melasse-rom på 15 år, alle fuldt lagret på franske egetræsfade på deres respektive destillerier.

Papalin er et projekt dedikeret til romblends, skabt af manden bag Velier, Luca Gargano. Konceptet er at skabe blends som man gjorde for hundrede år siden, men med rom, der er blevet lagret 100% på destillerierne, i Caribien, og derfor i tropisk aldring. Dengang gjorde Myers's og John Wray & Nephew det ved at købe rom fra forskellige destillerier på Jamaica på det tidspunkt og skabe deres blends. I Papalin, i stedet for at lave blandingen i Europa, skabes blends med originale og caribiske produkter. Den første udgivelse var dedikeret til Jamaica, efterfulgt af Haiti og nu Réunion.

Velier Papalin 10 Years Old Réunion har en gylden farve med kobberfarvede reflekser, hvilket indikerer en vis modenhet og dybde. Næsen er både elegant og kompleks med en imponerende blanding af appelsin- og chokoladearomaer, der indvarsler en lovende smagsoplevelse. Efter lidt tid åbner duften sig yderligere med modne mangoer, mineralske noter af skifer og en subtil hydrocarbon-duft, der tilføjer dybde og kompleksitet til aromaen. Smagsoplevelsen er nobel og opkvikkende. I starten er det appelsiner fra næsen, der frigiver sin friske og tangy safter. Dette efterfølges af en rig og rodfyldt noter i midten af ganen af ingefær og gentian, som suppleres af varmt rørsukker. Afslutningen af ganen afslører en sofistikeret abrikosagtig nuance. En langstrakte og fornem afslutning byder på en pulveriseret finish, der genbesøger alle frugterne fra næsen og ganen. Toffee og egetræsnoter giver en solid og konsistent midterpalate, mens afslutningen afrundes naturligt med fiberrige og vegetabilske noter, der understreger spiritussens autentiske karakter.

BEMÆRK: Max. 1 stk. pr. kunde. 50% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3700597363508
LandReunion
ProducentVelier
Cl.70 cl.
Alkohol procent50%
Alder10 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeFransk Egetræ
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år