Velier National Rums of Jamaica Cambridge STC♥E 2005

2.799,00  DKK
På lager online og i butik

Velier National Rums of Jamaica Cambridge STC♥E 2005 er en autentisk Pure Single Rum fremstillet af en blanding fra 10 ex-bourbonfade destilleret i 2005 og lagret på Jamaica i et helt tropisk klima indtil 2023. STCE er et kendt marque fra destilleriet Cambridge Estate, der lukkede i 1947, og som er blevet genskabt af Long Pond. BEMÆRK: Begrænset udgivelse med kun 2717 flasker til verdensmarkedet. Derfor sælges max. 1 stk. pr. kunde. 60% - 70 cl. Se mere information nedenfor …

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Velier National Rums of Jamaica Cambridge STC♥E 2005 er en autentisk Pure Single Rum fremstillet af en blanding fra 10 ex-bourbonfade destilleret i 2005 og lagret på Jamaica i et helt tropisk klima indtil 2023. Ligesom alle Long Pond-rom bevares traditionen med de mest autentiske spiritus fra Trelawny, et område med stor biodiversitet, der historisk set repræsenterer grand cru'en af jamaicansk rom. Destillationen foregår i dobbelt retort Pot Still. Angels’ share er på over 75%.

STCE er et kendt marque fra destilleriet Cambridge Estate, der lukkede i 1947, og som er blevet genskabt af Long Pond. Denne rom er lavet i Continental Flavoured-stilen, som er en af fire klassifikationer, der anvendes i Jamaica, og identificerer rom med et esterniveau på 700-1600 gr/hlpa ved destillationstidspunktet. Denne rom har det specifikke mark: STC♥E, hvilket står for Simon Thompson Cambridge Estate. 

I rommens historie betragtes Jamaica absolut som det førende land. For at genopdage dets historie har Velier skabt sortimentet 'National Rum of Jamaica', som præsenterer enkeltmærke-udgaver af historisk jamaicansk rum. Formålet er at skabe et repertoire af disse opskrifter, som indtil for få år siden stort set ikke var blevet udforsket. 

Velier National Rums of Jamaica Cambridge STC♥E 2005 præsenterer sig som ældet gylden med kobberfarvede reflekser. Næsen er raffineret og distinkt med en vidunderlig velafbalanceret karakter, der kombinerer abrikos, vanilje samt mineralholdige og empyreumatiske noter med eksotiske frugter som mango og en krydret undertone af ingefær og kardemomme. Smagsoplevelsen er livlig og fyldig med en delikat tekstur, der nøjagtigt gengiver næsens kompleksitet, før den udfolder sig med frugtige noter af abrikos og mango, samt vanilje og træagtige nuancer på midten af ganen. Afslutningen er lang og rig, hvor rørsukker, melasse og geraniumhonning blødgør smagspaletten, mens eftersmagen afsluttes med noter af saltet smørkaramel og toffee, der tilføjer en fyldig og behagelig afrunding.

BEMÆRK: Begrænset udgivelse med kun 2717 flasker til verdensmarkedet. Derfor sælges max. 1 stk. pr. kunde.

Specifikationer
Varenummer3700597363614
LandJamaica
ProducentLong Pond, Velier
Cl.70 cl.
Alkohol procent60%
Alder18 år
Høj-esterromJa
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år