Velier Last Ward Barbados 2007 Rom

2.649,00  DKK
På lager online og i butik

Velier Last Ward Barbados 2007 er en eksklusiv blanding af 13 fade, som forblev ejendom af Frank Ward efter familen solgte Mount Gay destilleriet, derfor navnet på aftapningen. 60% – 70 cl. BEMÆRK: Max. 1 stk. pr. kunde. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Velier Last Ward Barbados 2007 er en eksklusiv blanding af 13 fade, som forblev ejendom af Frank Ward efter familen solgte Mount Gay destilleriet, derfor navnet på aftapningen.

Rommen er tredobbelt destilleret i pot still i 2007. Derefter er den blevet lagret i tidligere bourbon fade lavet af amerikansk egetræ i det tropiske klima på Barbados i 16 år. Det betyder også, at ”the angel’s share” er oppe på hele 70%.

Den henter sin lokkende kraft fra en palet af smagsnuancer og aromaer, der konstant skifter og vidunderligt stemningsfulde.

Mount Gay blev grundlagt på Barbados i 1703 og er berømt for at være verdens ældste romdestilleri, der stadig er i drift. I 2015 købte det jord, der var en del af dets tidligere ejendom, og blev dermed for første gang siden begyndelsen af det 20. århundrede en fuldt integreret virksomhed, fra sukkerrør til flaske.

Velier Last Ward Barbados 2007 har en næse, der er forfinet og kompleks med indledende tertiære noter af kandiseret abrikos, undervegetation og skovbund, der gradvist åbner op med krydderier som kardemomme og muskatnød samt eksotiske frugter som mango og granatæble. Smagsoplevelsen er rig og fyldig, domineret af rørsukker, melasse og geranium, der giver en imponerende vitalitet, mens midten af ganen friskes op af pressede appelsiner. Afslutningen er lang og fyldig med en kompleks blanding af fiberrige noter fra rør, ristede undertoner fra kaffe og krydrede strejf af ingefær og kanel, der gradvist åbner op til blomstrende hyacint og vegetabilske nuancer fra pibetobak. De nøddeagtige noter af valnød, hasselnød og mandel genskaber på trofast vis den aromatiske palettes karakteristiske efterårstoner.

BEMÆRK: Max. 1 stk. pr. kunde. 60% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3700597363607
LandBarbados
ProducentMount Gay, Velier
Cl.70 cl.
Alkohol procent60%
Alder16 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år