Velier Flora Antillarum Montebello 2002 Rom

4.495,00  DKK
Ikke på lager

Velier Flora Antillarum Montebello 2002 er en del af en serie fra aftapperen Velier, der fremhæver destillerier fra Guadeloupe gennem blomsterne i Vestindien. Denne rom fra Distillerie Montebello består af en blanding af rhum agricole og traditionel rom. Den blev lagret i fade, der tidligere havde indeholdt bourbon og Cognac. 41,3% – 70 cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Velier Flora Antillarum Montebello 2002 er en del af en serie fra aftapperen Velier, der fremhæver destillerier fra Guadeloupe gennem blomsterne i Vestindien. Denne rom fra Distillerie Montebello består af en blanding af rhum agricole og traditionel rom. Den blev lagret i fade, der tidligere havde indeholdt bourbon og Cognac.

Distillerie Montebello ligger i Petit Bourg på Basse-Terre-øen i Guadeloupe. Grundlagt i 1930 er det en lille virksomhed drevet af Marsolle-familien, og det køber sukkerrør fra lokale landmænd for at supplere de femten hektar plantage, det ejer.

Denne rom består af en blanding af rhum agricole som er lavet på sukkerrørsjuice og traditionel rom lavet på sukkerrørsmelasse. Begge er destilleret den 7. februar 2002 og sammen kommet først på ex-bourbon fade og senere ex-cognac fade - hver med en kapacitet på 350 liter - alle fadene er fuldt tropisk lagret på destilleriet.

Der er blot lavet 482 flasker af denne rom. 41,3% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer8000207042157
LandGuadeloupe
ProducentDistillerie Montebello, Velier
Cl.70 cl.
Alkohol procent41,3%
Alder19 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse, -juice
RomstilEngelsk, Fransk
FadtypeBourbon, Cognac
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år