Velier Distillerie de Port Au Prince White Rum

899,00  DKK
På lager online og i butik

Velier Distillerie de Port Au Prince White Rum er lavet udelukkende på sukkerrørssorten cristalline. Den er dobbelt-destilleret på pot still, første gang i Saint Michel de l’Attalaye hvor sukkerrørene dyrkes, og anden gang ved Distilerie du Port au Prince i Haitis hovedstad. 59% - 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Velier Distillerie de Port Au Prince White Rum er lavet udelukkende på sukkerrørssorten cristalline. Den er dobbelt-destilleret på pot still, første gang i Saint Michel de l’Attalaye hvor sukkerrørene dyrkes, og anden gang ved Distilerie du Port au Prince i Haitis hovedstad.

Det er endnu en rom i Velier's prestigefulde samling, hvor der kun unikke udgaver, både hvid og lagret rom, strengt taget kun fra pot stills. På hver etiket findes: En illustration af den anvendte alembic; destillationsåret; indholdet af estere i de enkelte aftapninger; fremhævelse af tropisk lagring og den let ironiske angivelse 'sugar free' for at indikere, at der ikke er tilsat sukker. Etiketten bringer Velier's nøglebegreber til den passionerede forbruger.

Velier Distillerie de Port Au Prince White Rum har en duft, der afslører intense noter af guava, der kombineres med subtile toner af honning og friskklippet græs, hvilket skaber en indbydende og kompleks bouquet. Ved første tår udfolder rommens smagsprofil sig med livlige nuancer. Den komplekse blanding af tropisk frugt, især den markante smag af ananas, vækker sanserne og kombineres elegant med hints af hvid peber og kokos. Den har et esterniveau på 289 gr/hlAA.

Kan nydes rent eller i cocktails. 59% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3700597357866
LandHaiti
ProducentDistillerie de Port-au-Prince, Velier
Cl.70 cl.
Alkohol procent59%
FarveLys rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilFransk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år