Velier Clairin Vieux Sajous 5 års Rom

999,00  DKK
På lager online og i butik

Velier Clairin Vieux Sajous 5 år er en Clairin produceret af krystallinsk sukkerrør, der dyrkes i Saint-Michel-de-l'Attalaye. Det er en blanding af 18 forskellige fade, der tidligere har indeholdt rom og whisky, destilleret i 2018 og derefter lagret i 5 år i Haiti på Distillerie de Portau-Prince. Denne Vieux Sajous er en demonstration af den store lagringskapacitet, som Clairins fra dette destilleri viser. 57,5% – 70 cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Velier Clairin Vieux Sajous 5 år er en lagret udgave af den populære haitianske rom, clairin, og nærmere bestemt fra Michel Sajous – en af landets absolut bedste destillatører. Hele 5 år har rommen ligget på fad i Haitis tropiske klima, og det er både romfade (fra Bielle, Mount Gay og Caroni) samt whiskyfade (single malt og bourbon). Den er destilleret i 2018 og derefter lagret i Haiti på Distillerie de Portau-Prince. Den er tappet ved 57,5% alkohol i 2.860 eksemplarer.

Haiti betragtes som rommens sidste grænse, og landets signaturrom, "Clairin", er indbegrebet af dette. Clairin, eller "Kleren" som det hedder på kreolsk, er den fattiges rom. Det står som et levende minde om den caribiske produktionsmetode fra slutningen af 1700-tallet, en tid hvor rom var et essentielt handelsprodukt.

Velier Clairin Vieux Sajous 5 års har en gylden farve, og duften, kraftig men raffineret, frembringer noter af geranium, kiwi, honning og frisk sukkerrørssaft, der sammen skaber en kompleks og indbydende aroma. Ved smagningen afslører rommen en urtet og krydret karakter, tæt pakket med intensiteten af kanel, ingefær og smeltende rørsukker. Det bemærkelsesværdige er den vidunderligt tørre smagsoplevelse, der naturligt beriger hver slurk. 57,5% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3700597363416
LandHaiti
ProducentSajous, Velier
Cl.70 cl.
Alkohol procent57,5%
Alder5 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilEngelsk, Fransk
FadtypeBourbon, Caroni, Rom, Whisky
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år