Velier Clairin Vieux Casimir 8 års Rom

1.199,00  DKK
Ikke på lager

Velier Clairin Vieux Casimir 8 år er produceret af Faubert Casimir Destilleriet, som er beliggende i Baradères, i det sydvestlige Haiti. De laver Clairin med rød og hvid Hawaii-sukkerrør høstet ved perfekt modenhed. Denne version blev lagret i to fade tidligere brugt til single malt whisky fra Benriach destilleriet. Noter af honning, blomster og rige toner samt den silkeagtige tekstur er utvivlsomt en del af dens enestående identitet. BEMÆRK: Max. 1 stk. pr. kunde. 53,6% – 70 cl. Se yderligere detaljer nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Velier Clarin Vieux Casimir 8 år er produceret af Faubert Casimir Destilleriet, som er beliggende i Baradères, i det sydvestlige Haiti. De laver Clairin med rød og hvid Hawaii-sukkerrør høstet ved perfekt modenhed. Herefter har man presset sukkerrørerne og destilleret sukkerrørssaften på pot stills.

Denne version blev lagret i to fade tidligere brugt til single malt whisky fra Benriach destilleriet. Noter af honning, blomster og rige toner samt den silkeagtige tekstur er utvivlsomt en del af dens enestående identitet.

Den første idé bag aldrede Clairin aftapninger var at sende fade, der tidligere havde indeholdt andre spiritusser, til Haiti for at aldre Clairin. Resultaterne var overbevisende, og efter et år på fade blev Clairin Ansyen født. Spirit of Haiti eksperimenterede med en længere aldringsperiode. De blev lagret i over 3 år, for at føde "Vieux" udgaverne. Spirit of Haiti ønskede også at hylde tre historiske producenter ved at tilbyde en Vieux Sajous, en Vieux Vaval og en Vieux Casimir.

Duften af Velier Clairin Vieux Casimir 8 år er rig og overdådig med en indledende honningagtig sødme, anisens krydrede karakter og noter af ingefær og kanel. Efterhånden udvikler duften sig med eksotiske nuancer af ananas, empyreumatiske toner og kamferagtige noter, mens den forførende aroma af lilje, mimosa og medicinske elementer som tigerbalsam fortsætter med at fascinere. Smagen er fyldig og intens med en vaniljeagtig begyndelse, der afslører hints af squashblomst og kandiserede citrusfrugter som kaffirlime og grapefrugt. Midten af ganen er beriget med varmt sukkerrør og en behagelig vegetabilsk nuance, suppleret af en undertone af lakridsbitterhed. Afslutningen er lang og velafbalanceret med en pebret og saltet klang, der efterlader en forfriskende fornemmelse i munden. Den tropiske eftersmag indbyder til at forestille sig et frodigt grønt landskab med geraniummarker og bougainvillea, mens den silkeagtige følelse af duftoplevelsen, der opstår i næsen efter indtagelse fremhæver noter af tapioka.

BEMÆRK: Der er kun tappet 275 af denne rom. Max. 1 stk. pr. kunde. 53,6% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer3700597363362
LandHaiti
ProducentFaubert Casimir, Velier
Cl.70 cl.
Alkohol procent53,6%
Alder8 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilEngelsk, Fransk
FadtypeWhisky
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år