Danmark smager rom online romsmagning den 30. januar kl. 19.30

399,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

I samarbejde med udvalgte danske vin- og spiritusforhandlere afholder Romhatten.dk den 30. januar kl. 19.30 - 21.30 en "Danmark smager rom" online romsmagning for alle romglade danskere. COVID-19 har ligesom med alt andet, lammet landets vin- og spiritus-arrangementer, og så er det jo godt, at man kan "mødes derhjemme" i stedet. Romsmagningen sendes via Facebook Live på Romhatten.dks facebookside, så husk, at du skal have adgang til en Facebook profil for at kunne se streame romsmagningen. Når du tilmelder dig romsmagningen, kan du fra onsdag den 20. januar afhente eller få afsendt en komplet pakke indeholdende 8 forskellige rom á 2 cl. inkl. et Glencairn smageglas. BEMÆRK: andre flasker bestilt sammen med denne romsmagning vil først blive afsendt den 20. januar. BEMÆRK OGSÅ: Købte billetter kan ikke refunderes, og da det er et billetkøb, vil det fulde beløb blive trukket med det samme. Mere information og smagsprogram herunder ...

 •   Vi sender alle hverdage
 •   Gratis fragt ved køb over 500 DKK
 •   Fremragende anmeldelser

Yderligere information

Produktbeskrivelse

I samarbejde med udvalgte danske vin- og spiritusforhandlere afholder Romhatten.dk den 30. januar kl. 19.30 - 21.30 en "Danmark smager rom" online romsmagning for alle romglade danskere. COVID-19 har ligesom med alt andet, lammet landets vin- og spiritus-arrangementer, og så er det jo godt, at man kan "mødes derhjemme" i stedet. Romsmagningen sendes via Facebook Live på Romhatten.dks facebookside, så husk, at du skal have adgang til en Facebook profil for at kunne se streame romsmagningen. Når du tilmelder dig romsmagningen, kan du fra onsdag den 20. januar afhente eller få afsendt en komplet pakke indeholdende 8 forskellige rom á 2 cl. inkl. et Glencairn smageglas. BEMÆRK: andre flasker bestilt sammen med denne romsmagning vil først blive afsendt den 20. januar. BEMÆRK OGSÅ: Købte billetter kan ikke refunderes, og da det er et billetkøb, vil det fulde beløb blive trukket med det samme. Her kan du se programmet til Danmark drikker rom online romsmagningen:

 1. Plantation Pineapple Rum – Barbados, Trinidad & Jamaica 40 % vol. NB! 5 cl.

Lær at lave en Daiquiri cocktail. Sørg selv for at: 1) presse saften fra en limefrugt og 2) lav en opkogt lage af sukker og vand i forholdet 50:50 og 3) frys lidt isterninger. Du kan fx bruge et gammelt syltetøjsglas med låg til at shake din Daiquiri.

 1. Paranubes Aguardiente de Cana – Mexico 54 % vol.
 2. Plantation Barbados Borderies 2007 Single Cask Cognac Finish – Barbados 58,5 % vol.
 3. Hampden Estate 8 Years Old – Jamaica 46 % vol.
 4. El Pasador de Oro Gran Reserva – Guatemala 40 % vol.
 5. Kaniche Perfeccion – Panama 40 % vol.
 6. Compagnie des Indes 2007 Single Cask Sherry Finish – Guyana 57,15 % vol.
 7. Caroni 18 Years Old Navy Rum Replica – Trinidad 51,4 % vol.
Varenummer10445