Togouchi Peated Cask Finish Blended Whisky

549,00  DKK
På lager online og i butik

Togouchi Peated Cask Finish er unik blandt japanske whiskyer. Det er en af de sjældne blandinger, der tilbyder de helt karakteristiske noter af tørvet whisky opnået gennem lagring på bourbonfade, der tidligere blev brugt til Islay whisky. 40% - 70 cl. Mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Togouchi Peated Cask Finish er unik blandt japanske whiskyer. Det er en af de sjældne blandinger, der tilbyder de helt karakteristiske noter af tørvet whisky opnået gennem lagring på bourbonfade, der tidligere blev brugt til Islay whisky.

Omhyggeligt udvalgt af Funada San, som er ansvarlig for aftapning af Togouchi whiskyerne, blev de whiskyerne først lagret på bourbonfade og derefter modnet i fade, der tidligere havde indeholdt røget Islay whisky. Under denne yderligere modning har Togouchi Peated Cask Finish fået sin tørvede og røgede side.

Togouchi whisky er fast forankret i Japan, mellem landet og havet, hvilket indfanger arven fra års håndværk. De destilleres og modnes ved Sakurao Destilleriet, nær Seto indlandshavet. Derefter modnes de under jorden ved foden af bjerget Osorakan, hvilket giver destilleriets whiskyer deres unikke smagsprofil. Whiskyerne bliver lagret i tusindvis af fade, der får lov til at ånde langsomt over tid. De bruger omhyggeligt udvalgte fade til at tilføje en finish til deres blandede japanske whiskyer, skabt gennem tradition og teknik. Denne whisky er en del af deres Cask Finish-serie, som tager Sakurao Destilleriets blandede whisky, som har en frugtagtig smag, og tilføjer nye unikke kvaliteter, der afspejler karakteristika for hver type fad.

Togouchi Peated Cask Finish Whisky præsenterer sig med en dyb gylden farve og en indbydende aroma af kokosnødder, ingefær og Earl Grey-te. Ved første smag afsløres en unik, kul-lignende smag, der fremhæver både sødmen og syren fra bitter chokolade og appelsiner. Denne kombination af smagsnoter skaber en kompleks og dyb oplevelse på ganen. Ved afslutningen fortsætter denne rejse med en rig sødme af honning, der efterlader et blidt og behageligt spor af en vedvarende røget aroma. 40% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer4901903164072
LandJapan
ProducentSakurao Brewery & Distillery, Togouchi
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
FadtypeBourbon, Islay Whisky
Peat / TørverøgMellem
Whisky-typeBlended
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år