Togouchi Beer Cask Finish Blended Whisky

499,00  DKK
På lager online og i butik

Togouchi Beer Cask Finish er en blended whisky, hvor den afsluttende lagring er foregået i fade, der tidligere er blevet brugt til at modne duftende og smagfuld IPA-øl, til at afslutte whiskyen. Den lette bitterhed af humle og den unge græsagtige aroma tilføjer en moderat bitter smag og accent til whiskyen. 40% - 70 cl. Mere information nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Togouchi Beer Cask Finish er først modnet i bourbonfade og derefter forfinet flere måneder i tidligere IPA-fade. Den afslører en træagtig profil med noter af humle, honning og søde krydderier.

Togouchi whisky er fast forankret i Japan, mellem landet og havet, hvilket indfanger arven fra års håndværk. De destilleres og modnes ved Sakurao Destilleriet, nær Seto indlandshavet. Derefter modnes de under jorden ved foden af bjerget Osorakan, hvilket giver destilleriets whiskyer deres unikke smagsprofil. Whiskyerne bliver lagret i tusindvis af fade, der får lov til at ånde langsomt over tid. De bruger omhyggeligt udvalgte fade til at tilføje en finish til deres blandede japanske whiskyer, skabt gennem tradition og teknik. Denne whisky er en del af deres Cask Finish-serie, som tager Sakurao Destilleriets blandede whisky, som har en frugtagtig smag, og tilføjer nye unikke kvaliteter, der afspejler karakteristika for hver type fad.

Togouchi Beer Cask Finish, med sin dybe gyldne farve, åbner med en duft af humle, ungt græs og citrusfrugter, der inviterer til en forfriskende oplevelse. Ved smagen afsløres en behagelig sødme af cremebudding, som balanceres af grapefrugtens naturlige bitterhed. Afslutningen er karakteriseret ved en mild sødme, der smukt afbalanceres af en subtil bitterhed, hvilket efterlader en tilfredsstillende og harmonisk eftersmag. 40% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer4901903064525
LandJapan
ProducentSakurao Brewery & Distillery, Togouchi
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
FadtypeBourbon, IPA
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeBlended
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år