The Whisky Club - Butik

400,00 DKK

Lagerstatus: På lager

The Whisky Club er Rombos nye Whiskyklub. Er du nybegynder i Whisky eller den rutinerede, så har vi her en sjov og unik måde at kunne få smagt nogle af de flasker, som man normalt måske ikke lige ville have muligheden for at smage. - Yderligere detaljer herunder ...

  •   Vi sender alle hverdage
  •   Fremragende anmeldelser

Yderligere information

Produktbeskrivelse

The Whisky Club er Rombos nye whiskyklub. Og uanset, om du er nybegynder indenfor whisky eller rutineret kender, er whiskyklubben en sjov og spændende måde at få smagt nogle af de flasker, du normalt ikke lige ville få mulighed for at smage.

Som medlem af The Whisky Club får du lov til at smage en ny, eksklusiv whisky i butikken hver måned. Engangsbetalingen dækker et år og giver adgang til 12 unikke whiskyer over 12 måneder. Nogle aftapninger er specialimporterede og så sjældne, at kun klubbens medlemmer får muligheden for at smage dem i Danmark. Og skulle du få lyst til at købe, giver vi 15% rabat på de nye Whisky Club flasker hver måned.

Vi sender mail ud månedligt med lidt info omkring månedens flaske og hefter kan medlemmer komme ind, når det passer dem i butikkens åbningstid og smage månedens flaske. 

 

Varenummer10625