The Whisky Club - Butik

200,00 DKK
På lager online og i butik

The Whisky Club er Rombos nye Whiskyklub. Er du nybegynder i Whisky eller den rutinerede, så har vi her en sjov og unik måde at kunne få smagt nogle af de flasker, som man normalt måske ikke lige ville have muligheden for at smage. - Yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

The Whisky Club er Rombos nye whiskyklub. Og uanset, om du er nybegynder indenfor whisky eller rutineret kender, er whiskyklubben en sjov og spændende måde at få smagt nogle af de flasker, du normalt ikke lige ville få mulighed for at smage.

Som medlem af The Whisky Club får du lov til at smage en ny, eksklusiv whisky i butikken hver måned. Vi startede første måned ved årskiftet Januar. Engangsbetalingen dækker over 2023 og giver adgang til de unikke whiskyer over de måneder der er tilbage i året efter tilmelding. Nogle aftapninger er specialimporterede og så sjældne, at kun klubbens medlemmer får muligheden for at smage dem i Danmark. Og skulle du få lyst til at købe, giver vi 15% rabat på de nye Whisky Club flasker hver måned.

Vi sender mail ud månedligt med lidt info omkring månedens flaske og hefter kan medlemmer komme ind, når det passer dem i butikkens åbningstid og smage månedens flaske. 

 

Specifikationer
Varenummer10625
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år