The Whisky Club - Butik

400,00  DKK
På lager online og i butik

The Whisky Club er Rombos Whiskyklub. Er du nybegynder i Whisky eller den rutinerede, så har vi her en sjov og unik måde at kunne få smagt nogle af de flasker, som man normalt måske ikke lige ville have muligheden for at smage. Yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

The Whisky Club er Rombos whiskyklub. Uanset om du er nybegynder inden for whisky eller en rutineret kender, er whiskyklubben en sjov og spændende måde at smage og måske købe nogle af de flasker, du normalt ikke ville få mulighed for at smage.

Som medlem af The Whisky Club får du adgang til at smage og købe de unikke whiskyer i butikken efter engangsbetalingen. Nogle af aftapningerne er specialimporterede og så sjældne, at kun klubbens medlemmer får muligheden for at smage dem i vores butik.

Hvis du får lyst til at købe, tilbyder vi 10%-15% rabat på de nye Whisky Club-flasker. Vi sender en e-mail ud med information omkring nye flasker, og derefter kan medlemmer besøge butikken inden for en måned efter lancering for at smage whiskyen i butikkens åbningstid.

Medlemsskabet er for året 2024.

Specifikationer
Varenummer10625
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år