The Macallan Rare Cask Series Single Malt Whisky 2023 Release

2.499,00  DKK
På lager online og i butik

The Macallan Rare Cask er skabt af de fineste og sjældneste sherry egetræsfade for at frembringe The Macallans fyldige karakter. Denne single malt whisky afslører kunsten og videnskaben i The Macallans valg af de unikke egetræsfade, der udviser en karakteristisk og kompleks smagsprofil. 43% - 700 cl. Mere information og smagsnoter herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

The Macallan Rare Cask 2023 Release er en karakteristisk single malt whisky skabt af unikke egetræsfade, der udviser en intens sød rosinsmag og en utrolig, rig og blød kompleksitet. Disse håndudvalgte fade udgør en sjælden og særlig opdagelse.

Whiskyen er lavet i samarbejde med den berømte musiker, Charlie Burchill fra Simple Minds. Sammen opdagede de slående paralleller mellem lyd, aroma, smag og farve, alt sammen flettet sammen gennem det fælles element af træ. Samarbejdet har også ført til at Charlie Burchill har fået lavet en guitar af det samme træ, som The Macallan anvender i deres enestående egetræsfade.

The Macallan Rare Cask 2023 Release har en flot mahognifarve, og duften byder på bløde toner af vanilje og rige rosiner, efterfulgt af en sød sammensmeltning af frisk æble, citron og appelsin. Smagen starter med en intens sødme fra rosiner, der gradvist overlades til vanilje og mørk chokolade, akkompagneret af lag af let citrusskal. Afslutningen er lang, rig og fløjlsagtig. 43% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5010314301712
LandSkotland
ProducentThe Macallan
Cl.70 cl.
Alkohol procent43%
FadtypeSherry
WhiskyregionHighland
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år