The Macallan Harmony Collection Amber Meadow Single Malt Whisky

1.595,00  DKK
På lager online og i butik

The Macallan Harmony Collection Amber Meadow whisky er den tredje udgivelse i Harmony Collection. Den er skabt i samarbejde med Stella og Mary McCartney for at fejre Skotlands frodige, frugtbare lande, der forbinder alle dem, der har stået på dem gennem generationer. Smagspaletten byder på en rig egesmag, citron, melon, klassisk scone, mandler og grøn te. BEMÆRK: max. 1 flaske pr. kunde. 44,2% - 70 cl. Mere information og smagsnoter nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

The Macallan Harmony Collection Amber Meadow whisky er den tredje udgivelse i Harmony Collection. Den er skabt i samarbejde med Stella og Mary McCartney for at fejre Skotlands frodige, frugtbare lande, der forbinder alle dem, der har stået på dem gennem generationer. Samarbejdet kan blandt andet ses på præsentationsboksen, som fremviser fotografier taget af Mary McCartney fra The Macallan Estate.

Dette samarbejde fejrer de fælles værdier mellem The Macallan og The McCartney's, hvor kærlighed og respekt for den naturlige verden står i forgrunden.

Harmony Collection er en årlig udgivelsesserie, hvor hver udgivelse afslører karakteristisk og innovativ emballage, der søger at give nyt liv til organiske biprodukter, som har afsluttet deres sædvanlige forløb. Den kombinerer innovative teknikker med materialer fra den naturlige verden ved slutningen af deres levetid for at se dem genfødes med et fornyet formål. For at markere denne dybe forbindelse til landet er kasserede engklipninger blevet givet nyt liv i denne præsentationsboks og på flaskemærkerne.

Whiskyens farve minder om en sommeraften og aromaen er rig på appelsin og citron, med noter af kaprifolie, vanilje, kokosnød og modne bygmarker. Smagspaletten byder på en rig egesmag, citron, melon, klassisk scone, mandler og grøn te. Afslutningsvis er den rig, sød, langvarig og kompleks. 44,2% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5010314313395
LandSkotland
ProducentThe Macallan
Cl.70 cl.
Alkohol procent44,2%
FadtypeBourbon, Sherry
WhiskyregionHighland
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år