The Macallan Classic Cut 2023 Edition Single Malt Whisky

Tilbudspris 899,00  DKK Regulær pris 999,00  DKK
På lager online og i butik

The Macallan Classic Cut 2023 Edition single malt whisky er dette års udgave af The Macallans Classic Cut-serie. Hvert års whisky har sit eget særpræg og dette års udgave har taget smag fra både bourbon- og sherry-fade. Begrænset antal - max. 2 flasker pr. kunde. 50,3% – 70 cl. Se mere info nedenfor...

 

 

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

The Macallan Classic Cut 2023 Edition er en enestående single malt whisky. Den har en gylden bygfarve, og whiskyen åbenbarer en elegant duft af pærer, hyldeblomst, lette mandelnoter og fyldig vaniljestang. På ganen præsenterer den sød, cremet vanilje, saftige pærer, citronskal og en antydning af delikat eg. Whiskyens styrke på 50,3% fremhæver primært pæresmagen, men ved tilsætning af 'et skvæt' vand og en reduktion til 40%, træder en smag af mandel biscotti tydeligt frem. Dette skaber en rig og varieret smagsoplevelse, der afsluttes med en medium eftersmag af sød eg og mandel biscotti.

'Et skvæt' vand skal i denne forbindelse forstås som et blandingsforhold på 1:4 (1 del vand til 4 dele whisky). Man kan selvfølgelig også nøjes med de mere normale dråber vand, hvorved smagsretningen blot går i retning fra pære til mandel biscotti.

The Macallan Classic Cut 2023 Edition er et udtryk for Macallans vedvarende stræben efter det ekstraordinære og deres dybe forståelse for fadets rolle i whiskys udvikling. Macallan har skabt denne udgivelse, som perfekt komplementerer den søde lethed, som de tidligere bourbon-fade bringer, med dybden og kompleksiteten fra Macallans traditionelle sherry-fade.

Begrænset antal - max. 2 flasker pr. kunde. 50,3% – 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5010314313029
LandSkotland
ProducentThe Macallan
Cl.70 cl.
Alkohol procent50,3%
FadtypeBourbon, Sherry
WhiskyregionHighland
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år