The Kraken Black Spiced Rum 40% 70cl - Rom fra Caribien

The Kraken Black Spiced Rum 40% 70cl - Rom fra Caribien
199,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

The Kraken Black Spiced Rum er en premium rom til at mixe din drink. The Kraken er en unik caribisk, mørk krydret rom, der er blendet på mere end 11 hemmelige krydderier, og det giver en smag af eksotiske, krydrede toner af ingefær, kanel og nellike. Flasken er en kopi af en victoriansk spiritus flaske med to håndtag, der gør den nem at transportere og at hælde af. Selvom The Kraken Black Spiced Rum med sin bløde, runde smag egner sig til at drikkes ren, så fungerer den helt optimalt som en vigtig ingrediens i en række rom baserede cocktails. Se yderlige detaljer nedenfor ...

Yderligere information

Produktbeskrivelse

The Kraken Black Spiced Rum er en premium rom til at mixe din drink. The Kraken Black Spiced Rum blev i 2009 lanceret på den internationale scene og har siden da oplevet en kraftig vækst. Således er det i dag det hurtigst voksende rom mærke på det amerikanske marked og utvivlsomt et af de mest kreative brands som spiritusbranchen har set de seneste års. Produktet er opkaldt efter et mystisk søuhyre, som angiveligt skulle have angrebet de sørejsende siden 1200 tallet.

The Kraken er en unik caribisk, mørk krydret rom, der er blendet på mere end 11 hemmelige krydderier, og det giver en smag af eksotiske, krydrede toner af ingefær, kanel og nellike. Flasken er en kopi af en victoriansk spiritus flaske med to håndtag, der gør den nem at transportere og at hælde af. Selvom The Kraken med sin bløde, runde smag egner sig til at drikkes ren, så fungerer den helt optimalt som en vigtig ingrediens i en række rom baserede cocktails.

Du kan studere The Kraken nærmere her: http://www.krakenrum.com/