The Clydeside Distillery Stobcross Single Malt Whisky

475,00 DKK
På lager online og i butik

The Clydeside Distillery Stobcross Single Malt Whisky er fremstillet ved brug af klart vand fra Loch Katrine og 100% skotsk byg, hvorefter den har lagret i de fineste egetræsfade. Når du dufter til den, vil du bemærke florale noter kombineret med en frisk sødme og tropiske undertoner. Ved første smag vil du blive mødt af noter af frugt og et strejf af hvid peber. Afslutningen er frisk med frugtagtige toner. 46% – 70 cl. se mere information nedenfor...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

The Clydeside Distillery Stobcross Single Malt Whisky er fremstillet ved brug af klart vand fra Loch Katrine og 100% skotsk byg, hvorefter den har lagret i de fineste egetræsfade. Når du dufter til den, vil du bemærke florale noter kombineret med en frisk sødme og tropiske undertoner. Ved første smag vil du blive mødt af noter af frugt og et strejf af hvid peber. Afslutningen er frisk med frugtagtige toner.

Glasgows whisky-renæssance begynder med The Clydeside Distillery, som er det første dedikerede single malt-destilleri i Glasgow i over 100 år. Den delikate Lowland-stil oplever igen en genoplivning, og The Clydeside Distillery hylder den mangeårige tradition. 46% – 70 cl. 

Specifikationer
Varenummer5060906770006
LandSkotland
ProducentThe Clydeside Distillery
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
FadtypeLokalt egetræ
WhiskyregionLowland
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år