Terra Verde Extra Old Sweet

299,00  DKK
På lager online og i butik

Terra Verde Extra Old Sweet en dominikansk sukkerrørsspiritus, der leverer en rund, blød og mild smagsoplevelse med en lækker sød eftersmag. Lagret omhyggeligt på bourbonfade. 40% - 70 cl. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Terra Verde Extra Old Sweet en dominikansk sukkerrørsspiritus, der leverer en rund, blød og mild smagsoplevelse med en lækker sød eftersmag. Denne sukkerrørsspiritus er lagret omhyggeligt på bourbonfade, og den opnår en flot kompleksitet samt flere dimensioner. Terra Verde tilbyder en helt speciel og unik oplevelse, og den er perfekt til dem, der elsker en sødere smag.

Terra Verde betyder 'grøn jord', og som resten af ​produkterne fra ’A Clean Spirit’ er denne drik baseret på et ønske om at gøre en bæredygtig forskel.

Destilleriet, som Terra Verde Extra Old Sweet er lavet på, er et af de mest bæredygtige i verden, og det sker blandt andet ved at være selvforsynende i grøn energi og ved genbrug af biomasse fra produktionen til brug som naturlig gødning. Derudover er alle flasker lavet af 100% genbrugsglas. 40% – 70cl.

Specifikationer
Varenummer5744000820477
LandDen Dominikanske Republik
ProducentA Clean Spirit
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
FarveMørk rom og sukkerrørsspiritus
SødmeskalaEkstra sød
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilSpansk
FadtypeBourbon
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år