Terra Verde A Midsummer Spirit

349,00  DKK
På lager online og i butik

Terra Verde A Midsummer Spirit er en dejlig imødekommende sukkerrørsspiritus, der er præget af en vedvarende sødme med en blød afslutning! Denne XO dominikanske Midsummer Spirit gennemgår omhyggelig lagring i bourbon-fade, hvilket tilfører en imponerende kompleksitet og velkendte smagsindtryk. 40% - 70 cl. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Terra Verde A Midsummer Spirit er en dejlig imødekommende sukkerrørsspiritus, der er præget af en vedvarende sødme med en blød afslutning! Denne XO dominikanske Midsummer Spirit gennemgår omhyggelig lagring i bourbon-fade, hvilket tilfører en imponerende kompleksitet og velkendte smagsindtryk.

De lækre Terra Verde A Midsummer Spirit noter omfatter chokolade, delikate hints af egetræ og mørke krydderier, samt en markant indflydelse fra modningen i bourbon-fade. Smagen er blød og sød, og den ulmer med de velkendte smagsindtryk af chokolade, diskret eg og mørke krydderier, samt tydelige indtryk fra bourbon-fadet.

Terra Verde betyder 'grøn jord', og som resten af ​produkterne fra ’A Clean Spirit’ er denne drik baseret på et ønske om at gøre en bæredygtig forskel.

Destilleriet, som A Midsummer Spirit er lavet på, er et af de mest bæredygtige i verden, blandt andet ved at være selvforsynende i grøn energi og ved genbrug af biomasse fra produktionen til brug som naturlig gødning. Derudover er alle flasker lavet af 100% genbrugsglas. 40% – 70cl.

Specifikationer
Varenummer5744000820446
LandDen Dominikanske Republik
ProducentA Clean Spirit
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
Alder6 år
SolerametodikJa
FarveMørk rom og sukkerrørsspiritus
SødmeskalaSød
SukkerrørsbaseSukkerrørsjuice
RomstilSpansk
FadtypeBourbon
LagringsklimaKontinentalt, Tropisk
DestillationsmetodeKolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år