Tenuta Casenuove 2018 Chianti Classico - Rødvin Toscana, Italien

199,00  DKK
På lager online og i butik

Tenuta Casenuove 2018 Chianti Classico imponerer med sin intense rubinrøde farve. Duften afslører modne røde og sorte frugter som kirsebær og brombær, sammen med subtile krydderi- og vaniljenoter. Smagen er overraskende rund og behageligt frisk med en velafbalanceret syre og en god struktur af tanniner. Eftersmagen er tør og vedvarende, hvilket fuldender oplevelsen. Område/type: Sangiovese, Chianti, Toscana, Italien. Årgang: 2018. 75 cl. - 14,5%. - Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Tenuta Casenuove 2018 Chianti Classico imponerer med sin intense rubinrøde farve. Duften afslører modne røde og sorte frugter som kirsebær og brombær, sammen med subtile krydderi- og vaniljenoter. Smagen er overraskende rund og behageligt frisk med en velafbalanceret syre og en god struktur af tanniner. Eftersmagen er tør og vedvarende, hvilket fuldender oplevelsen.

Tenuta Casenuove er en vingård beliggende ved Panzano in Chianti, en lidt mindre kendt del af Toscana. Dette område er præget af stejlt og vildt terræn, og det er elsket af cykelturister og vandrere. Vinmarkerne på Tenuta Casenuove ligger relativt højt, hvilket skaber betydelige forskelle mellem dag- og nattemperaturerne. Indtil midten af juni når temperaturen sjældent over 13° om aftenen, og druerne drager fordel af disse forhold for at modnes på en afbalanceret og harmonisk måde. Det er netop dette, der bidrager til vinens imponerende kraft og elegance.

Område/type: Sangiovese, Chianti, Toscana, Italien. Årgang: 2018. 75 cl. - 14,5%.

Specifikationer
Varenummer10678
LandItalien
ProducentTenuta Casenuove
Cl.75 cl.
Alkohol procent14,5%
Årgang2018
DruesortSangiovese
VinregionChianti, Toscana
VintypeRødvin
Økologisk/ Naturvin Nej
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år