Teeling Crystal Single Malt Whiskey

820,00  DKK
På lager online og i butik

Teeling Crystal Single Malt er den nyeste limited edition whiskey fra Irske Teeling Distillery. Som navnet ”Crystal Malt” afslører, er den lavet på en helt særlig type byg. En opskrift af Destillatmalt og Crystal Malt. Den har samtidig gennemgået en dobbelt gæring med Destillatgær og hvidvinsgær. Derefter er den destilleret tre gange og lagret på Teelings lager i fade af Virgin American Oak.

46% - 70 cl. Læs mere nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Teeling Crystal Single Malt er den nyeste limited edition whiskey fra Irske Teeling Distillery. Som navnet ”Crystal Malt” afslører, er den lavet på en helt særlig type byg. En opskrift af destillatmalt og Crystal Malt. Den har samtidig gennemgået en dobbelt gæring med destillatgær og hvidvinsgær. Derefter er den destilleret tre gange og lagret på Teelings lager i fade af Virgin American Oak. Den er tappet ved 46% og uden kølefiltrering. 

Crystal Malt er en type maltet byg, der traditionelt bruges i ølbrygning. Den gennemgår en særlig maltnings- og tørreproces, der resulterer i en delvist karameliseret eller "krystalliseret" karakter. Navnet “crystal" kommer fra tilstedeværelsen af sukkerkrystaller i maltekernerne efter processen. Den kan bidrage med en bred vifte af smagsoplevelser, lige fra let sød karamel til mørk ristet toffee.

Næsen byder på aromaer af grønne æbler og bagte pærer, med undertoner af brun farin, vanilje og let egetræsflis. Smagen bringer en bølge af karamel, der omslutter ganen sammen med æblekage, krydderi og friskt bagværk, efterfulgt af en honningagtig sødme. Afslutningen er lang og luksuriøs, med blide noter af kanelkrydderi og karamel. Dette er en irsk whisky med sand karakter. 46% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5391543180355
LandIrland
ProducentTeeling
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
FadtypeVirgin Oak
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år