Talisker X Parley "Wilder Seas" Single Malt Whisky

699,00  DKK
På lager online og i butik

Talisker x Parley "Wilder Seas" er resultatet af et partnerskab mellem Talisker og "Parley for the Oceans" for at genskabe mere end 100 millioner kvadratmeter havskov. Det er samtidig første gang Talisker har modnet deres single malt skotske whisky på XO Cognac-fade af fransk eg. Den har en behagelig tyngde på ganen og en fin smagsdybde, der leverer en meget vellykket kombination af fad- og spirituskarakter - moden og afrundet. 48,6% - 70 cl. Mere information og smagsnoter nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Talisker x Parley "Wilder Seas" er resultatet af et partnerskab mellem Talisker og "Parley for the Oceans" for at genskabe mere end 100 millioner kvadratmeter havskov. Denne limited edition flaske er en 100% genbrugsflaske lavet af biobrændstof og derefter omformet til den karakteristiske Talisker-flaske. Hver købt flaske repræsenterer en donation på 3 GBP til deres fælles sag for at hjælpe med at beskytte og bevare 100 millioner kvadratmeter havskov.

Whiskyen i flasken er også speciel. Det er nemlig første gang, Talisker har modnet deres single malt skotske whisky på XO Cognac-fade af fransk eg.

Talisker x Parley ”Wilder Seas” nydes bedst med en dråbe vand for at bringe den fulde smag frem.

Næse: Mild, tør og rig med frugtige noter af maltbrød, sultanas, dadler og tørrede figner. Let mineralsk og maritime toner af saltlage og skibsskinner på en vinagtig base med et strejf af pibetobak. Lidt vand tilføjer en røget note.

Smag: Cremet og blød mundfornemmelse med en stor smag. Starter sødt, bliver hurtigt salt, røget og frugtagtig. Søde hints af sultana og figen balanceret med pebret krydderi og røgethed. Tilføjelse af vand gør den lidt sødere, frugtigere og krydret.

Eftersmag: Lang, varmende og let tørrende med en velkendt pebret fangst og en tiltalende røget frugtagtig eftersmag.

Flasken indeholder 70 cl. og er tappet ved 48,60% ABV.

Specifikationer
Varenummer5000281073255
LandSkotland
ProducentTalisker
Cl.70 cl.
Alkohol procent48,6%
FadtypeCognac
WhiskyregionIslands
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år