Stauning Douro Dreams Rye Whisky

595,00 DKK
På lager online og i butik

Stauning Douro Dreams Rye Whisky er en limited edition rye whisky, der har modnet på nye, forkullede tønder af amerikansk hvideg, samt Ruby og Tawny portvinsfade fra Douro-dalen i Portugal. Stauning Douro Dreams Rye Whisky har en flot rav farve og en duft af røde bær, grønne æbler, citrusfrugter, korn og malt. De forkullede fade af amerikansk hvideg samt søde og smagfulde portvinsfade giver tilsammen noter af varme krydderier såsom vanilje og kanel, tørrede frugter, mørk chokolade og ristede nødder. Den har en dejlig afslutning af varme krydderier og sød rig chokolade. 41% - 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Stauning Douro Dreams Rye Whisky er en rye whisky, som kombinerer det bedste af den danske vestkyst med den portugisiske Douro-dal, berømt for sine portvinsejendomme. Det er en limited edition rye whisky, der er fremstillet af rug og byg fra to vestjyske landmænd, hvorefter den er modnet i 3 år i nye amerikanske hvidegsfade samt i portugisiske Ruby og Tawny portvinsfade fra Douro Valley. Det tilføjer en ekstra frugtigt og spicy dimension til deres kendte og klassiske Stauning Rye Whisky.

Douro-dalen, også kendt som 'Douro Valley', ligger i det nordlige Portugal og anses for at være verdens ældste vinregion. Den blev grundlagt i 1756.

Stauning Douro Dreams Rye Whisky har en flot rav farve og en duft af røde bær, grønne æbler, citrusfrugter, korn og malt. De forkullede fade af amerikansk hvideg samt søde og smagfulde portvinsfade giver tilsammen noter af varme krydderier såsom vanilje og kanel, tørrede frugter, mørk chokolade og ristede nødder. Den har en dejlig afslutning af varme krydderier og sød rig chokolade.

Der er 19 unikke fade i denne limited edition, som blev destilleret i januar 2020 og tappet i juni 2023. Den har en alkoholprocent på 41% og alle flasker er 70 cl. og nummereret.

 

Specifikationer
Varenummer5744002860211
LandDanmark
ProducentStauning
Cl.70 cl.
Alkohol procent41%
Alder3 år
FadtypeAmerican White Oak, Portvin
Whisky-typeRye
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år