Stauning Double Malt Whisky

395,00  DKK
Ikke på lager

Stauning Double Malt Whisky forener det bedste fra dansk rug og byg, modnet i en blanding af nye egetræs- og bourbonfade, hvilket resulterer i en whisky med en smooth og afbalanceret smagsprofil. Denne kombination har den rette finesse, blødhed, balance og den karakteristiske Stauning-karakter, hvilket giver en ekstraordinært velafbalanceret whisky med bred appel. 40,5% ABV - 70 cl. Mere information herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Stauning Double Malt Whisky forener det bedste fra dansk rug og byg, modnet i en blanding af nye egetræs- og bourbonfade, hvilket resulterer i en whisky med en smooth og afbalanceret smagsprofil. Denne kombination har en rette finesse, blødhed, balance og den karakteristiske Stauning-karakter, hvilket giver en ekstraordinært velafbalanceret whisky med bred appel - både for entusiaster og dem, der begynder deres rejse ind i whiskyens verden, vil nyde denne whisky.

En smooth og afbalanceret smagsprofil med frugtige og delikate noter af vanilje, citrus, honning, karamel, æble og røde bær.

I Staunings sortiment af whisky findes der et bredt udvalg af smagsprofiler og stilarter, herunder krydret rye, robust fadstyrke malt, røget single malt og kompleks mørk whisky til de sene timer. De følte dog, at de manglede en blid og delikat all-round whisky. Så efter adskillige forsøg og blindsmagninger de sig for en kombination af lige dele maltet rye whisky og single malt whisky.

Den kan drikkes både ren eller som et dansk præg i whisky-baserede cocktails. 40,5% ABV - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer5744002860327
LandDanmark
ProducentStauning
Cl.70 cl.
Alkohol procent40,5%
FadtypeBourbon, Virgin Oak
Peat / TørverøgNej
Whisky-typeMalt, Rye
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år