St. Nicholas Abbey Single Cask Rum 12 år

1.299,00  DKK
På lager online og i butik

St. Nicholas Abbey 12 Years Old. Single Cask Rum. Bottled: February 2016. BEMÆRK: dette er den nye 12-års udgave, som tidligere var en 8-års og en 10-års. Rom fra Barbados. 40% - 700 ml. Se yderligere detaljer herunder ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

St. Nicholas Abbey er et historisk sted, der blev bygget helt tilbage i 1658, og det er en af de ældste plantager på Barbados. Den prægtige bygning er en af kun 3 tilbageværende "Jacobean mansions" på den vestlige halvkugle. På dette fantastiske sted omringet af sukkerrørsplantager producerer man sin helt egen St. Nicholas Abbey rom på den gamle sirupsfabrik. Og hvilken rom! 

De håndskårne sukkerrør transformeres hurtigt til frisk sukkerrørsjuice, som indkoges til sukkersirup og herefter anvendes til fremstillingen istedet for den normale melasse. Efter en forholdsvis lang gæring i 5-6 dage destilleres på en kombinationskedel, der er en pot still efterfulgt af en kort kolonne.

St. Nicholas Abbey 12 års rom kommer i en tung, stil-fuld karaffel med indgravering af hovedbygningen og tilhørende mahogniprop, og man har desuden indgraveret dato og nummer i flasken. Da den nye ejer, Larry Warren, først startede den nuværende rom-produktion i 2006, er det værd at bemærke, at denne 12-årige St. Nicholas Abbey Rum er lavet på baggrund af destillater fra Foursquare Distillery.

Bemærk også, at denne 12-års udgave tappet i februar 2016 er en efterfølger af de tidligere 8-års og 10-års, der begge er udgået af produktion. St. Nicholas Abbey 12 år har ligesom sin 18-årige "storebror" en vidunderlig frugt- og blomsteragtig smag. Læs mere om St. Nicholas Abbey og deres rom her. 40% – 70cl.

Specifikationer
Varenummer10144
LandBarbados
ProducentSt. Nicholas Abbey
Cl.70 cl.
Alkohol procent40%
Alder12 år
FarveMørk rom
SødmeskalaNaturlig
SukkerrørsbaseSukkerrørsmelasse
RomstilEngelsk
FadtypeBourbon
LagringsklimaTropisk
DestillationsmetodePot, Kolonne
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år