Springbank Local Barley 11-års 2023 Edition

1.199,00  DKK
Ikke på lager

Springbank Local Barley 11-års Single Malt whisky er 2023-udgivelsen i den eftertragtede Local Barley-serie fra hæderkronede Springbank Distillery i Campbeltown. Bemærk: begrænset parti tappet i blot 15.000 eksemplarer. 55,1% - 70 cl. Se mere information nedenfor…

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Springbank Local Barley 11-års Single Malt Scotch Whisky er fra Springbank Distillery i Campbeltown området, der tidligere har huset et stort antal af whisky destillerier, men nu er der kun meget få tilbage.

Springbank Local Barley 11-års Single Malt whisky er den seneste udgivelse i Springbanks Local Barley-serie. Whiskyen er lavet på lokal Belgravia-byg fra Glencraigs Farm på Kintyre Peninsula tæt på Springbank.

Efter destillering i maj 2011 har whiskyen primært lagret på sherryfade, men også været en tur på både bourbonfade og romfade.

Springbank Local Barley 11 års Single Malt har karakteristisk frugtige aromatiske noter. Ved første indtryk fornemmer man en duft af papaya, mango og citron, ledsaget af en diskret blomsternote. Når man fortsætter til smagsoplevelsen, fortsætter den citrusagtige karakter og bliver suppleret af nuancer af manukahonning og pæredråber. Efterhånden som smagsoplevelsen udvikler sig, træder en salt, mineralnote frem, der tilføjer kompleksitet til whiskyen. Afslutningen af denne dram er særligt bemærkelsesværdig, idet en blød tørvrøg gør sin entré og afrunder oplevelsen på en subtil og tilfredsstillende måde.

Whiskyen er ikke koldfiltreret og ikke tilsat kunstig farve. Bør nydes ren. Bemærk: begrænset parti tappet i blot 15.000 eksemplarer. 55,1% - 70 cl.

 

Specifikationer
Varenummer610854005917
LandSkotland
ProducentSpringbank
Cl.70 cl.
Alkohol procent55,1%
Alder11 år
FadtypeBourbon, Rom, Sherry
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år