Springbank 25 års Single Malt Whisky

6.499,00  DKK
Ikke på lager

Vi er begejstrede for at præsentere 2024-udgivelsen af Springbanks 25 år gamle single malt whisky. Det er en blanding af 65% sherryfade og 35% bourbonfade. Den er tappet ved 46% uden tilsat farvestof og ikke koldfiltreret. BEMÆRK: max. 1 flaske pr. kunde. 46% - 70 cl. Mere information og smagsnoter nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Den årlige udgivelse af Springbank 25 årige single malt whisky er altid ivrigt ventet, og her har vi 2024-udgaven, og denne er en ægte perle fra Campbeltown.

I følge Springbank egen beskrivelse har denne 2024 udgave af Springbank 25 i dens 25-årige lagring tilbragt 65% af tiden i tidligere sherry-fade og de resterende 35% af tiden i tidligere bourbon-fade.

Springbank 25 års byder i næsen på en intens kombination af kirsebær-menthol slik, fyldig blodappelsin og mælkechokolade, ledsaget af kogte frugter og æbletærte. Ved første indtryk på ganen opleves en rigdom af jordagtige og olierede noter, suppleret af en subtil røget tørv i baggrunden. Sherryfadene tilfører yderligere dybde med smagsnuancer af demerara sukker, jordbærkonfekt, lakrids og valnødder. Afslutningsvis præsenteres en velafbalanceret dram med et strejf af estragon og krydret delikatessekød, der giver en tilfredsstillende finish.

Springbank er unik blandt Skotlands destillerier. Hver del af processen fra maltning til aftapning udføres på destilleriet. I modsætning til andre whiskyer er Springbank Single Malt Whisky fri for kunstig farvning, og den er heller ikke kølefiltreret. Dette kan forårsage en let naturlig uklarhed, når den er kold, men dette vil forsvinde, når temperaturen vender tilbage til det normale. 

BEMÆRK: max. 1 flaske pr. kunde. 46% – 70cl.

Specifikationer
Varenummer610854001018
LandSkotland
ProducentSpringbank
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
Alder25 år
FadtypeBourbon, Sherry
WhiskyregionCampbeltown
Peat / TørverøgLav
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år