Springbank 10 års Single Malt Whisky

599,00  DKK
Ikke på lager

Springbank 10 år whisky giver den perfekte introduktion til Springbank-serien. Den er modnet i en kombination af bourbon- og sherryfade og er kompleks, men samtidig perfekt afbalanceret fra det første sip til den søde, saltede afslutning. BEMÆRK: max. 1 flaske pr. kunde. 46% - 700 ml. Mere information og smagsnoter nedenfor ...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

Springbank 10 år whisky giver den perfekte introduktion til Springbank-serien. Den er modnet i en kombination af bourbon- og sherryfade og er kompleks, men samtidig perfekt afbalanceret fra det første sip til den søde, saltede afslutning.

Springbank 10 år whisky har en lys rav farve og en duft af en mild Kintyre-kystbrise, fyldt med fugtig tørv, afslører, at dette er en af Campbeltowns fineste whiskyer. Dertil kommer dufte af frisk frugt, appelsinskal, lyng og honning, som blander sig med noter af malt og vanilje.

Smagsoplevelse byder på lige dele kompleksitet og styrke med en olieagtig fornemmelse i munden og masser af krydderi, peber, muskatnød og kanel. Den friske frugt og maltnoterne fra duften fortsætter og giver balance og karakter. Sødet saltet karamel, toffee og tørv, der tørrer ud, afrunder denne signaturmalt.

Som det eneste destilleri i Skotland malter de selv al den byg de skal bruge. Der tilsættes aldrig farvestof, og whiskyen kølefiltreres ikke. Springbank 10 års whisky vandt førstepladsen i sin kategori ved World Whisky Awards 2014. BEMÆRK: max. 1 flaske pr. kunde. 46% – 70cl.

 

 

Specifikationer
Varenummer610854107000
LandSkotland
ProducentSpringbank
Cl.70 cl.
Alkohol procent46%
Alder10 år
FadtypeBourbon
WhiskyregionCampbeltown
Peat / TørverøgLav
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år