South Star Speyside 10 års Single Malt Whisky

649,00  DKK
På lager online og i butik

South Star Speyside 10-års Single Malt Scotch Whisky er udgivet af den uafhængige whiskyaftapper South Star Spirits, der udover denne udvalgte Speyside whisky også har udgivet small batch whiskyer fra Highland og Islay-regionen. Denne 10-års whisky, der kommer fra et hemmeligholdt destilleri, har en frugtagtig og blomsterpræget aroma med noter af citron. Der er smagsnoter af karamel med et strejf af salt, og det hele har en afslutning med smag af bagte æbler og pærer med kanel. 48% - 70 cl. Se mere information nedenfor...

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

South Star Speyside 10-års Single Malt Scotch Whisky er sammensat af 10 udvalgte Hogsheads fade, der blev destilleret i 2011 og aftappet i 2021 på kun 2148 flasker.

Med omkring 50 destillerier, som udgør over en tredjedel af Skotlands samlede antal, dækker Speyside en strækning på omkring 80 kilometer mellem Inverness og Aberdeen langs floden Spey.

Af den grund har de fleste destillerier deres egen vandkilde, noget som de er umådeligt stolte af. Den honningede og frugtagtige karakter af Speyside whiskyer gør dem meget efterspurgte, og langs Speys flodbred ligger mange af landets mest kendte destillerier.

Denne 10-års whisky, der kommer fra et hemmeligholdt destilleri, har en frugtagtig og blomsterpræget aroma med noter af citron. Der er smagsnoter af karamel med et strejf af salt, og det hele har en afslutning med smag af bagte æbler og pærer med kanel.

South Star Speyside 10-års Single Malt Scotch Whisky er udgivet af den uafhængige whiskyaftapper South Star Spirits, der udover denne udvalgte Highland whisky også har udgivet small batch whiskyer fra Speyside og Islay-regionen.

Folkene bag South Star Spirits har i øvrigt planer om at åbne et nyt destilleri, Dál Riata, i hjertet af Campbelltown. Destilleriet skal i fremtiden producere single malts i tråd med traditionerne på den skotske vestkyst. 48% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer10892
LandSkotland
ProducentSouth Star
Cl.70 cl.
Alkohol procent48%
Alder10 år
FadtypeBourbon
WhiskyregionSpeyside
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år