South Star 8-års Islay Single Malt Scotch Whisky

649,00  DKK
På lager online og i butik

South Star 8-års Islay Single Malt Scotch Whisky er udgivet af den uafhængige whiskyaftapper South Star Spirits, der udover denne udvalgte Islay whisky også har udgivet small batch whiskyer fra Speyside og Highland-regionen. Islay whisky er kendt for sin tørverøg, og denne 8-års whisky, der kommer fra et hemmeligholdt destilleri, repræsenterer i høj grad Islays traditionelle whiskyprofil. 48% - 70 cl. Se mere information nedenfor...

 

Vi sender alle hverdage

Fri fragt ved køb over 500,-

Click & Collect i butikken

4,9/5,0 stjerner på Trustpilot

South Star 8-års Islay Single Malt Scotch Whisky er sammensat af 10 udvalgte Hogsheads fade, der blev destilleret i 2013 og aftappet i 2021 på kun 2148 flasker. Islay whisky er kendt for sin tørverøg, og denne 8-års whisky, der kommer fra et hemmeligholdt destilleri, repræsenterer i høj grad Islays traditionelle whiskyprofil. Den har en elegant og rig aroma af tørverøg og intense smagsnoter af tørverøg, vanilje og salt, der munder ud i en eftersmag af tørv, jod og tilpas med fad til at runde af.

South Star 8-års Islay Single Malt Scotch Whisky er udgivet af den uafhængige whiskyaftapper South Star Spirits, der udover denne udvalgte Islay whisky også har udgivet small batch whiskyer fra Speyside og Highland-regionen. Folkene bag South Star Spirits har i øvrigt planer om at åbne et nyt destilleri, Dál Riata, i hjertet af Campbeltown. Destilleriet skal i fremtiden producere single malts i tråd med traditionerne på den skotske vestkyst. 48% - 70 cl.

Specifikationer
Varenummer10658
LandSkotland
ProducentSouth Star
Cl.70 cl.
Alkohol procent48%
Alder8 år
FadtypeBourbon
WhiskyregionIslay
Peat / TørverøgHøj
Whisky-typeSingle Malt
Er du fyldt 18 år?
For at handle hos Rombo.dk skal du være over 18 år